forumda taciz kapsamına giren durumlar... :Pp

Konu sahibi son olarak 2315 gün önce görüldü
taciz:tedirgin etme canını sıkma...
kız veya erkek bi üyenin anormal bi durum yoksa bana günaşırı mesaj atması tacizdir çünkü canımı sıkıyosunuz [emoji14]p
mesaj atıp taciz etmek budur ve çoğunuz yapıosunuz [emoji13]

Ulan sizin skkayet ettikleriniz bazilarinin hayalidir x3
Taciz edniz.s

Ben bazen yazdıklarını beğeniyorum taciz olmuyordur inş :asd:

Edilmiyorum edilmedim. edilmicem :D

; ) bu smyl cok tehlikeli ırz düşmanı bu bunu görürseniz üst yetkililere haber verin

taciz:tedirgin etme canını sıkma...
kız veya erkek bi üyenin anormal bi durum yoksa bana günaşırı mesaj atması tacizdir çünkü canımı sıkıyosunuz [emoji14]p
mesaj atıp taciz etmek budur ve çoğunuz yapıosunuz [emoji13]

Ahaha :D
Ben simdi sana mesaj atamayacak miyim ayvansaray :(

Üstünüze atlayacak halleri yok ya. Özel mesaj seçeneğini kapalı tutun, sadece arkadaşlarım mesaj atsın seçeneğini kullanın ya da cevap vermeyin.

ben çok hatuna mesaj yazıcam ama feyk çıkar da beni elaleme rezil eder diye yapmiyorum.

aramızda bir beğeniyi bile taciz olarak algılayabilecek nitelikte arkadaşlar olduğundan şüpheleniyorum doğrusu. :d

forumda tek derdinin dişinin arasına sıkışan kavurma parçası olan kızlara lütfedilen bir eğlencedir bu
kezbanlık yapmanın alemi yok

aramızda bir beğeniyi bile taciz olarak algılayabilecek nitelikte arkadaşlar olduğundan şüpheleniyorum doğrusu. :d
evet tacizcilerden biri eğlence amaçlı yaptığını söylüyor iki taraf da bu durumda senin kadar eğlenemiorsa sen taciz etmiş oluyorsun kapiş [emoji12]

Geri