Forumda sürekli kedi, alkol, çay ve kahve fotoğrafları paylaşan insanlar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ne paylaşmalarını istiyorsun? Sen ondan haber ver.

Biraz ortalamaya baktığımızda kedi köpeğin 5 like garantisi var. O nedenle forum üyeleri arasında kedinin tadını alanlar paylaşmadan duramıyor ve aynı çizgide devam ediyorlar.
Alkol, çay ve manzara fotoları ise tek başına bir şey ifade etmiyor. Zaten fotoğraf olarak da değersiz olduğu için paylaşan üyeye göre değişiyor. Kimisi bazen şartları zorlayıp araya kitap filan da sokuşturuyor. İş yapabilenler yoluna devam ediyor. Çok kaale alınmayan üyeler de bu nedenle kedi köpeğe abanıyor ve foto bölümü ilgili üyenin mahallesindeki tüm kedi köpekleri görmemizle sonuçlanıyor.

No Pasaran hep elestirir ama edebi ilgisini gözümüze sokarcasina hep Sebeyattin Ali yi kullanir avatar olarak.
Ilginc degil mi?

Bende paylaşacağım gün ilerlesin de.

En sevdiğimiz şey o an, o ortamdaysak paylaşmamız kadar normal bişey yok bence :) Niye bu kadar rahatsızlık uyandırıyor sizde bende bunu çözemiyorum mesela

Kimsenin rahatsız olduğu yok. Burası bir forum istediğinizi paylaşabilirsiniz. Seni de kastetmemiştim zaten. Üzerine alınmana gerek yok.
Daha önce de belirttiğim gibi sürekli rakı edebiyatı yapan insanların tavırları aşırı yapmacık ve bir şeyleri gösterme çabası olarak görüyorum. :yasa:

esekherif bey, biliyorsunuz biz reizimizin isteği üzerine sadece milli içeceğimiz ayran içiyoruz. Dost ayran tavsiye ederim.(Bu bir BİM reklamıdır. Evet.)
Bir ara fotoğrafını paylaşacağım. Ayranımlaselfi.

Bugün çay fotosunu atan yarın ne fotusunu atar?
Bugün rakı masaşını paylaşan yarın nesini paylaşır?
Arkadaşlar bakın, ben çok marifetliyim, börekler açtım, sıkmalar sıktım, ay artık kocaya da varsam daha neler açacağım, neler sıkacağım mı demektir bu? Ben olsam aynen bu mesajı veririm çünkü verelli ve erotik 1 humanım...​

Kedilere aşıkızzzz. Gerisi beni ilgilendirmiyor

Evet:))
xqQRvN.gif

Gına geldi artık bu yuzden anlik konusuna girmeme karari aldım.

@Aze hanımın kedisi Mecnun'u görmekten bıktım açıkçası..
Hayır Leyla'nın suçu ne? Fatmagül kimdi lan.

alkolün kralını içiyoruz hiçte paylasma hevesim gelmiyor :]
ilginç paylasanlara saygım var

Geri