Forumda sürekli kedi, alkol, çay ve kahve fotoğrafları paylaşan insanlar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
- Hayvanlara olan sevgisini göstermek istiyor olabilir, bunu paylaşarak mutlu oluyordur.
- Alkol içiyorum havası verebilir, yada ben boş adam değilim, ortam insanı biriyim imajı verebilir.
- Çay ve kahve paylaşarak bak ben iyi aile erkeği ve kızıyım görüntüsü olabilir, yada çay bahçelerinde takılmayı seviyorum bilginiz olsun, kahve falı baktırmak hoşuma gider bilgisini aktarıyor olması yüksektir.

Konu başlığında ki olaylar da ne güzel ya, benim de yaptığım şeyler :)
- Yalnız kadınların sürekli cay, kahve ve alkol paylaşımı yüzünden ellerini görmek istemiyorum :) ekranda kocaman çıkıyor.

Çünkü burası özgürce paylaşım yapılabilen bir platform. :rolleyes:
Sen ne görmek istiyorsun Run ? :biggrin:

Yarma senin elin kocaman çıkıyor ya, pençe gibi :)

Nicomedia konuyu okumadan mı yorum yapıyorsun paşam. Aynı şeyleri ben de yapıyorum :) burada her açılan konuda insanlar bazı şeyleri üzerine alınıyor, sen yapma bari. Ben eğleniyorum sadece.

[ARGO] Coolumsu [/ARGO] görmekten bin kat daha iyidir :ash:

Başlıktaki bütün durumlar günlük hayatımızda yaşadığımız olaylar anlık kısmında da paylaşılması kadar doğal bişey yok :)

Hira hanımcığım, biraz önce sevgili Blackheart beye linç için bilgi verdim, maalesef sana veremem. Seviyorum seni.

Bir de rakı paylaşanlar var. Bitmiyorlar.

En sevdiğimiz şey o an, o ortamdaysak paylaşmamız kadar normal bişey yok bence :) Niye bu kadar rahatsızlık uyandırıyor sizde bende bunu çözemiyorum mesela

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Akşama kadar gidip başkalarına yaz gece gel kızlara yaz esekherif sende yediğin naneleri paylaş hadi. Bugün Ocean ve sen yoktun, forumda hiç kestane şekeri falan da yoktu!

Geri