Forumda sürekli kedi, alkol, çay ve kahve fotoğrafları paylaşan insanlar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aay sizeneeee
sizeneeeeeeee
arkadaş herşeye bir yorummm bir beğenmemezlik maydanozluk sjxndj eklicem sizeneeeeğ

Soğuttunuz insanları. Artık kahve paylaşımı göremiyorum ben. Üzücü…

Kedilerden soğudum forum yüzünden. Tamam abi kediniz var, en güzel kedi sizin, en hayvan sever sizsiniz :)

Ya bari kahve icerken elinizde gozuksun niye sadece kahve fincaninin fotosunu cekiosunuz pòf

Biraz ortalamaya baktığımızda kedi köpeğin 5 like garantisi var. O nedenle forum üyeleri arasında kedinin tadını alanlar paylaşmadan duramıyor ve aynı çizgide devam ediyorlar.
Alkol, çay ve manzara fotoları ise tek başına bir şey ifade etmiyor. Zaten fotoğraf olarak da değersiz olduğu için paylaşan üyeye göre değişiyor. Kimisi bazen şartları zorlayıp araya kitap filan da sokuşturuyor. İş yapabilenler yoluna devam ediyor. Çok kaale alınmayan üyeler de bu nedenle kedi köpeğe abanıyor ve foto bölümü ilgili üyenin mahallesindeki tüm kedi köpekleri görmemizle sonuçlanıyor.
5 yil once yazmissin òngórùn efso kenks .d

kedi paylaşımı gördüğümde bana yazın şeklinde ışıklı bir tabela canlanıyor zihnimde ve hiç şaşmıyor bu :)
Bana yürüyemiyorsun kedim üzerinden yürü kdkd :)

Belirli kişiler anlık atınca bakıyorum, zaten yıllardır herkesin ne paylaştığını tahmin ediyoruz.

Niye ki atsınlar ya sadece bazen kedi üst üste atıldı akım gibiydi hepsi bu içmiyorum ama rakı içki masası görünce şikayet etmem o anı paylaşmak istiyorlar bizimle demek ki

ilk sayfada azenin mesajını mara mari hira beğenmiş
mararla barba mererle berbe yokken dudak tembelliğini bu nickleri okuyarak iyileştiriyorduk

Geri