Forumda Sürekli Ciddi Görünmek İsteyen Üye

Konu sahibi son olarak 3707 gün önce görüldü
Birilerini güldürcem diye dalyaprak hareketler yapan kırk takla atan maskot üyelerden daha samimidirler.

Ben neysem burda da aynıyım eğlenmeyi seven neşeli biriyimm hayattan zevk alan,somurtmak eğlenmemek konuşmamak hiç bana göre değill..
kendiniz olun beee zaten yaşamımız birr roll,burda yapmayın bari :D

Ciddi görünmeye çalışmayan oldukları gibi Rol yapmıyan bir kaç üye biliyorum
duruşlarını hiç bozmadılar hep aynılar rol yapsalar belli olurdu

Ciddi olacağım diye analiz üstüne analizlik hareketler yapan, sanki atomu parçalıyormuş gibi havaya giren, utanmasalar boyunlarına "bakın ben entelim lan" babında fular takıp gezen, kendileri olmazsa memleket yok olup gidecekmiş gibi kendilerini fasulye gibi nimetten sanan, sabahtan akşama kadar analiz kasacağım derken milletin beynini zikmekten başka bir işe yaramayan üyeler, üyelerimiz.

Yaşasın sabahtan akşama kadar dalyaprak hareketler yapanlar!!11!1!1

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Ben yapı olarak cıvık birisi değilim ama espri yapmayı yerinde ve zamanında severim.

Ciddi görünmeye zorlamak ya da yardıra yardıra komik olmaya çalışmak da gereksiz. Neyseniz onu aktarıyorsunuz zaten. Öteki türlü yapmacık olduğunuz anlaşılır.

Tespitin dibine vurulmuş her yorumda da, kim ulan bu ciddi üye? Ne tarafa doğru giydiriyoruz bilelim yani.

Tam ciddi olacağım bi gülme geliyor, töbe

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Kimse birbirine bulaşmasa sorun yok aslında ,
Fazla şeyapmayin öyle

tüm forumların yetkililerinde mevcuttur. sonradan yetki alanlarda bu moda bürünüyor komiks :D
ben beceremiyorum hiç.s

Forumda cok konusursun geveze dersınız . kendı halınde takilir havalı dersınız. herseye bır kulp bulursunuz. mıllet sızın ıstediğiniz sekle burunmeye mecburmu onu anlamadım ben . Ciddi olur soğuk dersınız . şaka yapar yılısık dersınız. sonra yok bana asıldı . bana guzel laf dedı bu benden hoslanıyor yok bak ben yazmadan yazdı . kım cıddı kım değil anketmı yapacaz . Önce herkes kendıne baksın

Çizgisi o yönde ise saygı duymak gerekir.

Bence kendisini kalıba sokuyordur. 7/24 ciddi duramaz insan.

Görünmemek için çabalıyorum :s
Durumu ciddileştirmeyin benim canımı sıkmayın :aga:

Geri