Forumda Sürekli Ciddi Görünmek İsteyen Üye

Konu sahibi son olarak 3707 gün önce görüldü
Cool olmaya çalışırlar etrafada bak ben böyle biriyim diye alttan alttan mesaj verirler..

Uzak durulasıcılar..

farklı görünme çabası olan insanlar hep itici gelmiştir

Ben böyle tiplere fazla hazda etmem...zaten

Bilgisizliğini, cahilliğini, açlığını, görmemişliğini vs vs her ne ise işte espri yaparak örtmeye çalışan üyeden daha çok ciddiye alırım. Maymunluk yapmasındar iyidir

Olduğundan farklı görünmeye çalışan biri, saçmalamaya mahkumdur.
Ciddi görünmeye çalışan da, laubali görünmeye çalışanda öyledir.Kişi doğal hali dışında, her ne şekilde görünmeye çalışsa da, bu mutlaka karşıya yansıyacaktır.Bundan dolayı fazla kasmaya gerek yok.Ne ise odur.

kişi her zaman kendini yansıtmalıdır ama cıvıklığın dibine vurup zorla komiklik yapmaya çalışanlardan daha iyi olduğu kesindir

Onlardan biri olabilirim, ara sıra daralıp trollüğe kaçıyorum biraz. Ama bunun sebebi her şeyi cıvıklaştıran ve dalgaya alan insanlar yüzünden, öyle insanlarla uğraşmaktansa ciddi görünmek daha güzel. Beni yakından tanıyan konuşan ve görüşenler zaten genel olarak öyle olmadığımı bildikleri için sıkıntı olmuyor ^^

neyin kafası alt tarafı forum gercek halleriyle alakalarının oldugunu düşünmom

Benim yapımda var ciddilik, az birazcık cıvıklık gördüğüm an anında ciddileşirim.Forum için değil sadece.

İstemek ile olmak ayrı. O yüzden role gerek yok diyorum onlara : )

Gereksiz samimi görünme çabasından daha iyidir.

Kasmayin bu kadar

cahil,herşeye espiri yapan,vasıfsız insanlardan iyidir ciddi olmak
ben mesela öyleyim hiç ciddi olamıyom hep cıvık hep cıvık :D

7/24 de ciddi gezilmez ki. Hiç mi geyiğin gelmiyor. Ben yapamıyorum ya.

istemek güzel şey, istekleri karşılayabilmek daha güzel bir şey olsa gerek.afdjşaş

Geri