Forumda suların durulması

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Bakıyorsunuz kavga kaos ifşa yok. bakıyorsunuz herkes anlaşamasa da aşırı anlayışlı. bakıyorsunuz herkes sevgi kelebeği. nerede o her imayı üzerine alınıp gemileri yakan üyeler.. ya yaşlandık ya da yönetim suyumuza ilaç kattı. Bilemiyorum..

Ben kendi acimdan soyleyeyim juju. Suraya girmek eglenceli gelmiyor artik. Girdigimde de sevdigim kisileri okuyup cikiyorum.

Bir yerden sonra da ayni kisilere ayni seyleri anlatmak filan yoruyor. Engelleyip geciyorsun.

çünkü herkes aşık oldu ve herkes manitoşkosuyla ilgileniyor. biz mi? biz zaten hep periydik, hep durgun... ama durgun suların kırgınlığı da çoktur, öyle de düşünebiliriz. ne diyordu zeki müren: ''bugün durgun suların kalbini kırdım, kırmamalıydım...''
ay duygulandım.
''durgun sular dargın, batan kayık yorgun, yalnızdım.
kırılası ellerimle sulara mezar kazdım.''
(böyle bi konuyu nasıl duygulandırdım ama shjhs çünkü severim)

Eskisi kadar aktif olmadığın zamanlara denk gelince bu durgunluk insan kendinden şüphe duyuyor.. "ortalığı ben karıştırıyor muşum meğer" derken buluyorsun kendini... Yani ben dedim.. şimdi de Melodram diyordur...

Eskisi kadar aktif olmadığın zamanlara denk gelince bu durgunluk insan kendinden şüphe duyuyor.. "ortalığı ben karıştırıyor muşum meğer" derken buluyorsun kendini... Yani ben dedim.. şimdi de Melodram diyordur...
ben şey diye yorumlamıştım ben girmeyince herkes perişan olduğundan forum duruluyor :/ karıştırıyor olma düşüncesi hiç aklıma gelmemişti bak, bi de öyle düşüneyim… artık karıştırmak bile zevk vermez gerçi, karıştırmadık diye rahat olanların fazla rahatlığı benim karıştırma arzumu baltalıyor… ne vardı bi kere de selena’nın karşısındaki hades olabilseydim. profilimde de adınızı gördüm anna hanım biz bunun güzelliğinden devam edelim. (aha yine huzur ve sevgiye bağlandı iş)

Kongre baskininda Trump ne yapti?
Tahil sevkiyat antlasmasi bir ise yarayacak mi?

Geri