forumda siyaset tartışamamak

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
arkamız sıra mesaj silen, konu kapatan yöneticiler olduğu sürece zor görünen eylem. herhangi bir kavga bile olmamasına rağmen kilitleniyor durduramıyoruz.

recep tayyip erdoğan hakkında güzel yorum yapmıştım ben ,ciddi söylüyorum :/

Freud der ki: Çocukluk, çocukluk, psikoloji, psikoloji, geçmişten gelir, hele hele.

[YOUTUBE]kJG8sXCUGHI[/YOUTUBE]

Tartışma adabını bilmeyenler yüzünden ortaya çıkan bir durum

Ne bekliyorsunuz anlamadım ki adam alakasız post attı diye ban yemis siz de amma çok şey istiyosunuz.

Bu mesaj silinmeden laf çarpıtayım bari konu kapanmıştı yazamadım :(
Türkiyenin gelmiş,gelmesi gereken tek lideri Atatürk'tür tm mı .
çarpıttım galba

abi ben terörist demiştim ama alınmaz herhalde xd

siyaset denilen şey ülkemizde olsaydı tartışılırdı elbet. savunulan idolojiler, ülke yönetim şekli, devlet politikaları vs.vs.
bizim ülkemizde siyasetin önüne geçen şeyler hırsızlık, rüşvet yeme, rantçılık, diğer ülkeleri karıştırma, ülke insanlarının huzurunu bozma, dinsel ve ırksal ayrımcılık yapma olunca maalesef bunlar konusuluyor ve tartısılıyor.
ülke kendini aklamadan bunlardan baska bişi de konusulmaz buralarda. bu da zannediyorum 2-3 yılımızı alacak.

Küfür etmeden yorum yapılsın. Çünkü forum deyip hafife almayın, burası bile gözetiliyor :(
Alttan alttan laf vurun bunuda ben mi öğretcem aaa :D

Climax in cevabını begenmistim oysa ki niye sildiniz:D

ayrıca bkz #yasaklariyasakla

Fikir özgürlüğüne saygı duyulmadığı için meydana gelen durum..

Siyaset tartışacağım diye Hükümete siyasi parti liderlerine aşşağılayıcı kelimeler kuran insanların yol açtığı durumdur.

Daha safını bile bulamamış kişilerin nereye kime çamur atacağını şaşırması durumudur.

Tam boyle
90b1957049508b6091cebdbd8ff2f0de.jpg

K ü f ü r, H a k a r e t, K ı ş k ı r t m a, içermediği sürece her konu tartışılabilir. Bazı arkadaşlarımız kullandıkları cümlelerin ne anlama geldiğini bilmiyor, ve araştırmaya da gerek duymuyor olabilir. Biz de ikaz etmeyi kendimize görev bilmiyor olabiliriz.

S o h b e t, T a r t ı ş m a, K a v g a gibi kavramların aynı şey olmadığını ve farklı şeyler olduğunu bilmeyen arkadaşlarımız da olabilir.

Yine evinde ve arkadaşlık çevresinde kullandığı sokak Türkçe'sinin her ortamda kullanılamayacağını bilmeyen arkadaşlarımız da olabilir.

Biz de o arkadaşlarımızı uyarırsak, eminim kendileri gerekli düzeltmeleri yaparlar.

Burası açık ara ile en seviyeli Portallardan birisi.

Bir kişi ortaya bir kibrit atarsa, her yer tutuşur. Bir kişi kötü veya hakaret içerikli bir mesaj atarsa, etki tepki meselesi sonucu ortam bozulur.

Hasssiyetlerimiz "hasss" dedirtecek kadar had safada.
Kirmizi cizgilere basmamaya calisarak birakin tartismak diyalog kurmak zor.
Bi de "yaftalayip rahatlamak" gibi toplumsal bir rahatsizligimiz olunca insanin aklina
Platon'un "magara alegorisi"ni getiriyor.
Hani bir magarada birbirlerine sirtlari magaranin kapisina donmus bir vaziyette zincirlenip tek yone bakabilen
ve sadece duvara yansiyan golgelerini takip eden insanlara "gunese bak" demek gibi bir sey yani.
ki karanliktan sonra gunesin gozlerini kamastiran aydinligini anlatmak neredeyse imkansizken.

Forumdaki bazı arkadaşlar bütün gün bununla dolaşıyormuş gibi geliyor bana. Bunu giyen bir adama asla bir şeyler anlatamazsınız ve hiçbir şekilde fikirlerini değiştiremezsiniz arkadaşlar

Geri