Forumda sinirinizi bozan durumlar?

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
iki düşman aşiretin üyeleri birbirine laf sokarken canım datlum balım gibi cümleler kullanıyor.
Ay yeminle sinirim bozuldu.
Fenalık geçiriyorum.
Hiç alışık değilim

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar.

Bknz; kLara

forum dışıyım
canım ben

"Aşko, aşkitom, beybitom, aşkomella, aşkoistan" gibi sıfatları kullanmak istiyorum ama utanıyorum ve haliyle sinir yapıp millete sataşıyorum.

Bu kelimeleri kendisine karşi kullanmamı isteyen mazoşist üyeler aranıyor.

Hassas konularla alakadar duyarsız, kırıcı yorumlarda bulunulabilmesi.
Klavye, güç demek olmalı bazılarında.
Forumda değil forumlarda hoşuma gitmeyen bir konu bu, ircforumlari.com'a has değil.

İnsanlar yabancı nickler yabancı kim kime bilmiyorum. Bir iki kişiyi biliyorum o da forumsaldan sevdiklerim.

Sakin olduğu zamanlar sinirim bozuluyor

Feveranın aşırı sakinliği sinirimi bozuyor

Bugün msj alıntılarken yaşadım.

Alimi’nin beni sürekli stalklaması :)

Sinirimi bozacak birisi olduğunu düşünmüyorum.Sinirimi bozma girişiminde bulunanları görmüyorum.

Üç beş kişiyi yanına toplayıp oradan buradan laf atma girişiminde bulunmaya çalışanlar.
Sinirimi bozmuyorlar.
Aşırı komik geliyorlar.
Forumda gerçek kimliğini yansıtıyorlarsa eğer yazık hallerine, desteğe ihtiyaçları var.

Psikolog bir arkadaşım var, yardımcı olurum hepinize merak etmeyin. Kin, nefret ve öfke kusan söylemlerinizden kurtulabilirsiniz. :asilkiz:

Aşşırı duygusal sümüklü üyelerin mütemadiyen günlüklerinde paylaştığı sözlerin; aslında altında yazan şair/yazara ait olmadığını bilmeden paylaşma durumu beni derinden etkiliyor ve bu saatte bana bunları yazdırıyor oluşu. Cümlesini ögelerine ayırınız. ( ayıramadı)

Geri