Forumda sinirinizi bozan durumlar?

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Yönetim bu yorumları dikkate alacak mı merak ediyorum..

1- Şu '' şarkı sözleri '' konularına ayar oluyorum, genel kültür konuları olsa can feda ama değiller.
2- 1 saniyenin lafını yapmasına.
3- Yemek yiyen insanın W.C ye gideceğini söylemeyi önyargı olarak algılayan, anlatılmak isteneni hiç düşünmeyen, en ağır konularda bile makara yapma peşinde olan üyelere kişisel olarak değil de görüşsel olarak ayar oluyorum.

Ben ozellikle ozel mesajla da belirttim bu durumu.
Sarki sozu, suranin telefon numarasi, nufus patlamasi vs vs konular yazilmak zorunda bile olsa, en azindan bugunku mesajlar kisminda cikmasin. Yazacak konu bulunmuyor gercekten
Alttakine, usttekine yorum yapmaktan, asansorde kalmaktan bayginlik geldi artik!!

Bir de ozel mesaj sayi sinirlandirmasi 100, bunu artirabilir miyiz sayin yonetim?

Şehir tercihine neden biz yazamiyoruz belki ben Kenya yazmak istiyorum belki sehrimi istemiyorum
:/

Bazı yöneticilerin konu hortlatma huyları

bkz: boş bakkal d......k tartar

Sacma sacma geyik adina donen muhabbetler.

Şu ara futbolcu beyin konuları.
Bkz. Kadın eşine muhtaç mıdır?

*Burç diye bir saçmalık yok ve bilimsel değil, "Burcum Yok" seçeneği eklensin dediğimde önerimin reddedilmesi.
*Cinsiyet kısmında "Bay-Bayan" yazması.
*Mesaj saklama sayısının az olması.
*Sürekli arka arkaya açılan gereksiz konular.
*20 saniye kuralı.

Çılgın siyasi atışmalar

üye adına konulan emojiler, nah yapan bir emojiyi foruma eklememekte yönetimin ayıbı o zaman

Üstteki cevaba çok güldüm ya, bu kızın nickini değiştirin gözünüzü seveyim.
Bana da tag vermediler ille 500 olacaksın dediler :liv:

Cipsin fazla kalorili olması sinirimi bozuyor, cipste mi yemeyeyim ha
çikolata, cips biraz bile mi yemeyelim

uf ya
sinüslerim çok bozuk

Yok ya, sığ tartışmalar olan din ve siyasetleri görmüyorum sıkıntı yok, onlar mal mal tartışın, no problem.

Geri