Forumda sinir bozan şeyler

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konuya uzun uzadıya cevap yazıp gönderirken pat diye karşına çıkan hata sayfası cinnet sebebi.

-Kadınlarla ilgili açılan konulardaki densizlikler

-İroni yapılan yorumda karşı tarafın anlamayıp bak benim dediğime göre yola geldin gibi tavırları.

-Benim hakkımda yorum yapmazsan sevinirim diye kaç kişi yazdı.

Benim isteğime göre tartışmıyorlar.

Hiçbir zaman ilişkilerini yüz yüze yaşayamayacak olan çiftlerin cıvık yazışmaları,ayrıldıktan sonraki tartışmaları vs.

Kendilerini aydınlanmış, bilge, yüce bir varlık sanan, oturma organlarının burunlarından daha havada olduğunu göremeyecek kadar zavallılar sinir bozucu değil ama komik gerçekten :D

Her ay bir üyelik açarak kendi kendine gang olan üyelikler

siyasi fikrini savunurken karsi goruslu insanlari asagilamaya calisanlar sinirimi bozmuyor degil, bazen gormezden geliyorum bazen agzina tukurdugumun cocugu deyip geciyorum .p

Climax'in banlanmasi en çok sinirimi bozan şeydi üstüne çıkan bir durum olmadı henüz.

asla multi üyelik almayacağına şahitlik edeceğim insanların multi üyelikle burda pişkin pişkin takılması.

Her gelene multi fake muamelesi yapıp bana en az 10 nickle gelmenize sinir oluyorum .p
Her şeyi ben bilirimciler var bir de , sinirli sinirli takılıp millete saldıranları da unutmayalım. Ha bir de yazıp yazıp yorum değiştirenler sonra " ben öyle demedim yeeaaa kanıt göster mesajımı göster" ergenleri var. Ama sinir olmuyorum hayret ediyorum .p

1- Aptallar
2- Çok bilmişler
3- Narsistler

Ayrı ayrı saydım ama bu özelliklerin tümü tek bir kişide toplanıyor genelde. Ve bunlardan bu forumda rahat 6-7 tane var.
Banlanmamak için direniyorum.

Bazı erkekler için şunu söyleyebilirim. Bayanlara küfür edilmesi, argo kelimeler söylemesi ve bazı erkekler için de sırf bir kısım kızlara yaranabilmek için saçma sapan yorumlar yaparak kendini ve hemcinsini küçük düşürmesi ki bunun kibarlıkla alakası yoktur. Kibarlık her bayana yapılan hareketler için geçerlidir.
Kızlar içinde sırf delikanlı kız etiketi yemek için küfürlü ve argo cümleler kurarak kendini deliha tipine koyması. Kusura bakmasınlar ama itici oluyorlar :)

Geri