Forumda sinir bozan şeyler

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Özel mesajını tamamen kapatan üyeler beni benden alıyor. :)) Ulaşmaya çalıştığımız zaman ulaşamıyoruz. Şuanda da öyle mesela? Anlatabildim umarım. :)

Özel mesajları kapattığında aldığın tepkiler saçma mesala aklıma gelenler bunlar :)

Multi üyelikler ve küfürlü nick alıp insanlara sataşmalar dışında sıkıntı yok.

Sürekli konularda laf sokmayı abartanlar

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkaç tane etiketli postu alıntılayıp ilgimin alakamın olmadığı kişilerden gelen gereksiz bildirimler. Rica ediyorum yapmayın -en azından bana-.
Toplu etiket de hem sinir bozucu hem de çok gereksiz.

fırsatçı **Spam/Adversiting**lar çok

valla bunlarla yaşamak zorundayız :D

Sen kimselere karışmasan kimsede sana karışmaz gerçek bu..Kimsenin ne dediği umrumda olmaz kimseyi takmam eglenmeme bakar cıkarım..
Lafmı sokuyorlar görmezden gelirim çokta TINN. Girdiğimden beri kimsenin yanlışını görmedim bana karşı. Sorun yokk [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnsanların tanımadıkları kişiler hakkındaki ön yargıları...

Tartışma adabının bilinmemesi...

Bilgi - İnanç - Eylem

artik bisey sinirimi bozmuyor hele ki su forumda : )

FaRaH Mesela biri durduk yere sana hakaret etse benim bile sinirlerim bozulur senin nasıl bozulmasın...

Bilgi - İnanç - Eylem

FaRaH Mesela biri durduk yere sana hakaret etse benim bile sinirlerim bozulur senin nasıl bozulmasın...

Bilgi - İnanç - Eylem

Durduk yerr hakaret edene ayni sekil geri iadesini yaparim bakarim takilmama. Durduk yere hakaret eden insan kiliklara sinirimi germeye degmez. Ne olduklari bile belli olmuyor genelde.

Tartışmaya yönelik postlar yazıp karşılık alınca ayy ben bişey yapmadımki saldırıyorr uha ya yönetim yönetim?!1!

Bu konuyu kim hortlattı :D millet baya dolmuş : ))

Yobazlıktan bahseden pek muhterem ileri görüşlü bencil insanlar fazlasıyla rahatsız edici yorumlar yapıyorlar, saygı duyamıyorum kusura bakmayın.

Geri