Forumda sinir bozan şeyler

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Şu zamana kadar hiç kimseye tek incitici cümle sarfetmemiş biri olarak forumda her zaman var olan ama son dönemde had safhaya ulaşmış bir sıkıntıya değinmek istiyorum...
"insanların birbirine karşı tahammülsüz tavırlarından,hakaretlerinden,küfürlerden,laf sokmalardan" kısacası başka hiç bir işi yokmuşcasına sürekli girilen laf dalaşlarından ciddi şekilde rahatsız oluyorum/olunuyor...
Belki bazı arkadaşlara eğlenceli geliyordur bu durumlar veya forum hit alıyordur bilemem ama bazı insanlar da foruma küsüyor,küstürülüyor...
Forumun amacına uygun şekilde davranıp günün stresini sıkıntısını bir nebze olsun üstümüzden atalım,keyiflenelim bu doğrultuda birşeyler paylaşalım lütfen

İkili diyaloglarda dolaylı dolaysız insanların saygısını yitirmesi. . Konuşmayı fikir alışverişini seven biriyim ama bu tarz yerlerde pek mümkün olmuyor zıt düşünceler olduğu vakit. .

Eskiden sevgili olanların ayrıldıktan sonraki hoş olmayan sözlerine şahit olmaktan haz etmiyorum, dini ve siyasi konularda kişilere inandıkları yahut inanmadıkları şeylerden ötürü saldırılmasından haz etmiyorum , selam verdik diye kendisini vazgeçilmez sanan yahut ona aşığız sanan tiplerden haz etmiyorum , şimdilik aklıma gelenler bunlar ama vardı daha=)

Aklıma estikçe gelir yazarım:p

Her lafı orasından burasından büküp, tartışma ve laf sokma çabasına giren asalak tipler.

Bilgi ve fikir sahibi olmadan tartışan insanlar güldürüyorlar ama sinirden.

Herkese yukarıdan bakan insanlardan haz etmiyorum. Bir şey bilmedikleri halde gerçekten biliyormuş rolü yaparlar. Öte yandan sayıları tek tük değil, bayağı da var.

Saygı ve hoşgörü sınırları içinde yorum yapmayan tüm üyeler, insanlar görüş atarken incitmemeye özen göstermelidir. Hakaret ve küfrü hiç sevmem zaten.
İnsanlar her zaman görüşlerini en güzel kelimeleri seçerek ifade etmeliler diye düşünüyorum. Ne olursa olsun seviyeli olmak çok önemli.

Yıllardır söylemekten bıkmadığım yegane şey ; " yorumculara değil konu içeriğine yorum yapın " ama bunu yapamayan/yapmayan tiplere kıl olmamak elde değil ..
Kendi yazdığının farkında bile olmayan ve öz eleştrisini yapmak yerine hatalı olduğu durumu aptalca bir inatla savunmaya çalışan birine laf anlatmak oldukça zor ve bu da sinir bozucu sayılabilir kısmen ..
Reelde karşımda iki cümle kurmaktan aciz kalacak insanların sanalda bir halttan anladıklarını sanmalarına sebep olan muhatapsal güdüme de ayırca sinir oluyorum .. Sallasam " niye ezdin " sallamasam " ne bu kibir " döngüsü ..

En sinir bozucu olan bana göre Türkçe'nin katli.
Ama anlayan anlıyor,aynı dili konuşuyor olmalılar.

Bölücü örgütü savunup sempatizan toplamaya çalışan ucubelere sinir oluyorum

Aslında forumda eğitimli kültür düzeyi yüksek bir kesim var bu üyeler canla başla düşüncelerini ifade etmek için resmen cebelleşiyorlar düşünceleri farklı olsa da düşenebildikleri için saygı duyuyorsun onlara.
ve bunların karşısında güruh bir kesim daha var toplasan bir kaç kişi yapmazlar ama bu kesim sabah ezanından yatsı namazına kadar forumda nöbet halinde. Sosyal hayatları yok tamam anlıyorum kimse kimseyi yargılayamaz zaten bu beni zerre ilgilendirmiyor sadece psikolojileri bozulduğu için insanlara doluyorlar rahatlamak amacıyla farklı nicklerle insanlara çatıyorlar. İt dalaşı haline dönüyor ortalık.

Çirkin gereksiz

Bakın ne oluyor sonunda insanlar teker teker uzaklaşıyor forumdan.

Forumda bir kaç yetkili arkadaşa var mesela ...userleri azarlarlar onları küçümserler..o küçümsedikleri insan değil farklı kişiler galiba ...ayrıca anlam veremiyorum beni veya bir başkasını azarlama küçümseme hakkını kim veriyorki..Senin o yetkinmi kolaylaştırıyor beni küçümsemeyi eğer ..ben haklıysam ve o yetkili olduğu için değer görecekse ...o zaman başka konuşucam ama onların dilinden değil terbiyesizce değil ağzımı bozmam kendimi bozmamdır benim :(

fake'ler
ekranı kaplayıcı uzun satırlar döşeyen filozof kesen beyinliler
vs.vs

Geri