Forumda Sevgili Aramak

Konu sahibi son olarak 2661 gün önce görüldü
site ismi
konu başlığı uyumsuzluğu tezatlığı
fazla takılma istediğini yapabilirsin diyorlar.

Yıllardır çok şeye şahit oldum ve hayretle izliyorum sadece örneğin daha ilişki durumunu yok yapmadan yeni bir sevgiliyle çıkanlar önceki sevgililerinede hayatımın aşkı ömrüm gülüm diyenlerin bugün gözlerinizin önünde ayrılalı çok kısa bir zaman geçmesine rağmen bir başkasına bu sözleri sarfediyor olması vs. vs işte hiç samimi gelmiyor bana.Gercek aşklar kolay başlamamalı ve kolaycada bitmemeli ve en önemliside bu kadar çabuk unutulmamalı diye düşünüyorum.İşte o zaman aşka inanırım.

Hiç aklıma gelmemişti, arama çalışmalarına başlıyorum :D

Arayan sevgiliyi de bulur yedeğini de bulur belasını da :T:

İnsanlari degistiremezsiniz olduklari gibi kabul ettigimiz surece sorun olmaz. Alan razı veren razı bizene ki.

Ciddi ilişki yaşayanlara dediğimiz bir şey yokta.
Gerçeği yeri geldi mi onlarında ayrılık haberini alıyoruz, orası ayrı.

İşi oyuncağa çeviren, sanırsın erkek/kız yüzü görmemiş açlar var.
Kurt misali saldırıyorlar.
Ne diyim Allah ıslah etsin.

Tek eşlilikten yana olan ve sanal ilişkisini yüz yüze devam ettilerenlere lafım yok.3-5 gün birlikte olup yeni macerelara atılmadıkları sürece masumlar=)

Bahsetmek istediğim masum olmayan avcılar.Foruma en son 19 Eylülde girmiştim. O dönem ''Sevgili'' olarak gördüklerim ayrılmışlar ve şu an 2. hatta 3. sevgilileriyle beraberler =)) Bu kişiler burunlarından kıl aldırmayan,kendilerini hep üstün gören ve herkesi yaptıkları davranışlarla yargılayan maymun iştahlı kişilerdir. Bu eski bir forum insanı taktiğidir..Her boku yerim ama en iyi en dürüst benimi oynamaktır.Şimdi diyebilirsiniz ki bize ne sana ne herkes özgürdür ne yaparsa yapsın.Eh doğru ama insan yinede söylemeden geçemiyor.He isim vermeme gerek yok.Forumda cirit atıyorlar yada pusuya yatıp yeni avlarını bekliyorlar.
Zamanında bende hata yaptım sevgilim oldu ;p Ancak saçmalıktan başka bir şey değil.Gerçek hayata taşımadığınız sürece zamanınız ziyan oluyor. Heves ve zaaflarının esiri olmuş insanların oyununa geliyorsunuz.

Kimse kimseyi kınamasın.

Kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz..

Kim kimle sevgiliymişş :eek:

Simdi münazaraci kimligimle agir basli takilmam lazim 3 gün.
yoksa neler yazardim buraya.

Ama özelden asilabilirsiniz, orada kac sevgilim oldugunu kimse görmüyo :/

Eğer sırf sevgili için gelen varsa yanlış yerdesiniz, forumlarda genelde insanlar konulara yorum yaparlar.Sevgili bulmak için başka siteler var vakit kaybetmeyen gidin bence:)

Sevgili arama niyeti ile gelmeyip sevgilisi olanlar da var onlar başka. Neden olmasın ki? insanlar anlaştıktan sonra sıkıntı yok.

Sırf şu konuya laf sokayim diye girdim ısrar ediyorum post atmak değil amacım laf sokmak ya konuyu açan arkadaşın misaleeenn neden resimleri var o zaman sitede sırf amaç forumda kültür geliştirmek bişeyler ogrenmekse ne bu konuyu açarım nede resim atarım ben kafadan bu foruma gelirken geyik yapıp insanlarla hoş vakit geçirmeye geldim en fazla 3 5 kişiyide reel hayatıma taşıdım oturup çay içtiğim karşı cinslerde oldu ama aramızda bişey olmadı ya bu konuyu açana forumda hiç asılan yok yada asılan çok taciz oldu açtı ama ben bu konuda zerre mantık bulmuyorum madem forum ortamı bu kadar sapkin niye kimse çıkıpta şu beni taciz etti demedi ben burdan biri ile suan nisanli yim hatta ve hatta onu ben taciz ettim hatta ve hatta benim olacaksın baskısı bile uyguladım neyin nerde nasıl karşınıza cikacagi belli olmaz ben sanaldan bi ilişki aslaaaa dusunmuyordum en yakın sahidide Sonyadir ama dedigim gibi neyin nerde ne olacağı nasıl olaçağını sadece Yaradan bilir böyle konular açıp böyle konularda kinayeli postlar atip insanların canını Sıkma yın rahatsız olan foruma girmesin giriyo sa özelini kapasin profilini kapasın sadece konulardan bilgi alıp çıksın daha çok derin şeyler yazarım da terbiyem şimdilik müsaade eetmedi zorlamayın insanları silik takilirsaniz bide forumu devlet sayfası gibi görmezsrniz böyle dertleriniz olmaz hadi eyvallah

bi ben bulamadım be ya :T:

sevgili arama amacıyla gelenler kendini belli eder bence
sevgili olanların durumu ise başkadır
forumda bulunması ve karsılıklı etkileşim sonucu bu ilişkilerin olması normal
neticede herkes bir ortamda bir sekilde tanısıyor
forumda tanısma ortamı olarak algılanabilir bunda yanlıs birsey yok :)

istediğimiz ölçülerde arayabiliyormuyuz acaba
Renk falan vermez demi
gibi muhabbetleri hatırlattı :/

Geri