Forumda Sevgili Aramak

Konu sahibi son olarak 2660 gün önce görüldü
Bazen karşılaştığım bir durumdur bu bir kişi foruma üye oluyor tamam üye olabilir buna kimsenin bir itirazı yok fakat üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeye koyuluyor nedir bu kardeşim sen foruma ne için üye oluyorsun forum sevgili arama yerimi ki tamam kimi zaman iki kişi birbirini beğenebiliyor buna kimse ses çıkartmaz ama daha ilk kez o foruma gelmiş birisi sık sık kızları yada erkekleri rahatsız etmek nasıl bir mantığa sığar anlamakta güçlük çekiyorum bu tip konularda siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim saygılarımla.

aslinda bunun formülü verilmiş az once kanka ayagina yatiyorsunuz once kanki oluyorsunuz sonraki adim sevgili.urkutmeyin ceylanlari .s yoksa direk merabaa diye girerseniz olmaz forumdaki abilerinizden ornek alin .s iyi gunler.

Kacmak gerek

( ayrica disarda milyon tane insan var, nasil bir yokluktur arkadas buradan sevgili aramak veya buradakilere aniden aşık olmak ? ben bu insanlarin sorunlu oldugunu düsünüyorum. Burada iyi yalan dönüyor valla, tüm kusurları sil ;) bu dediklerim reelde bulusma yapanlar icin cok kücük bir ihtimal istisna olabilir. Mucize diye bir sey var sonucta)

Forumların gizil işlevidir sevgili edinmek.
Sapkınca rahatsız etmek ayrı bir konu; ama sevgili olunabilir. Aklı başında, mantıklı hareket ettikten sonra neden olmasın.

oho daha neleri var biriyle ayrılmadan diğeriyle konuşmalar falan . :) Çok hızlı arkadaşlarımız var .

Özel mesaj ile rahatsız etmek konu açıp mlleti de oraya zorla çekmek gibi konular neler neler.

.belki sadece cevresi olsun istiyordur tanidik yüzler görsün ki girebilsin foruma..tek basina pekte güzel olmuyor olabilir neden hemen sevgili kismina dönmüs ki bu konu :)

Tuğçe naptın yazışmalarımızı mı gösterdin arkadaşa :/ beni tarif ediyo gibime geldi cünkü :/

Forum forum geziyorum bi ruh ikizimi bulamadım :(

ben kendimi forum sevgilim diye ahsenin üye fotolarıyla avutuyordum, sonra bi gün geldi hüma sildi konuları. o güzelliği kaldırdı çöpe attı. : ((((

Bu konu 2'ye ayrılır.
Foruma sevgili bulmak için üye olanlar; bu tarzlar sorunludur ve foruma üye olurken aklında hiç yokken hayatının aşkını burada bulanlar; bunlarda bence sıkıntı yoktur.

EmRe sözlük değil la bura. sana votkayı abartma demiyom mu ben?

Çok şükür öyle bir arayışlara girmedim :D

O kadar da abaza değiliz :honk:

Bakan bakar, bakmayan zaten kendisi kaybeder hesabı :T:

Ben hiç öyle görmedim, kimse bana da söyleyin pmde. :D

Geri