Forumda sevdiğin kızın sürekli offline olması

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Ve ya hoşlandığın kızın.
düşünsene , özlüyorsun bekliyosun o bunun farkında degil
ÇOK acı değilmi? ...
Keşke , keşke gün içerisinde bi 10 dakika online olsa da o tatlı pp.sine bakabilsem
o şaheser nicknamesini şuan online olan kişiler arasında görebilsem. diye içinden söyleniyosunn ama nerdeeeeeeee
bencillik cok kotü bişi..
ACIIIII VE SAD

Profil fotoğrafına diyor Anna demek ki profilosunda kendisi var sad

Bu melankoli değil bu başka bi şey. Bi sıfata oturtamıyorum. Nefes alan her şeyi istiyor. Herkese aşık artık kim denk gelirse....

Lügatından SAD çıksa eğve eğve diye kalacak Cihangirli. Bi popülerite efenime söyleyeyim bi ilgi yapmacıklığı....

Parası (!) kadar başka şeyleri de olsaymış keşke. Eksikliğini fazlasıyla hissediyoruz.

Samu da işte kendi halinde biri...

artık şu sevdiğimiz erkekler için de konu açmanın vakti geldi, dışlanmış hissede hissede hayata küstüler... sanki forumda sadece kızlar seviliyormuş gibi :(
günah be...

şöyle profili herkese gizli, girmeye çalıştın mı kapı duvar, üyeliği gizli, dmleri kapalı, eli ayağı düzgün, tercihen galatasaraylı ama fenerli olunca da loserlığıyla eğlendiğimden kabulüm, çıplak ayak en az 185 olan, teni beyaz ile buğday arası, kelliğe meyili olmayan, güzel sesli ay daha bitmedi....
bir imkansızı arıyorum, bye.

a6310530-43d1-4cd1-8899-01ca80623fde.jpg

benim var bi tane, online da oluyor ama beni görmezden geliyor. varsa yoksa probis..

SamaEL'i el birliği ile bu sad ve acıdan kurtarsak mı?
Üzüldüm neydi o, sad ve sad hatta tekrar sad ve acı...

..... ... ...... ..... ....... .. ...... ......

Neyse.

Belki de ölmüştür olaylara iyi tarafından bak.

Geri