Forumda sempati duyduğunuz ve antipati duyduğunuz üyeler hangileri?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
sevdiğim ;

kLaracığım !
Şüheda, her ne kadar bazı konularda farklı görüşlere sahip olsakta kendisini dürüst, ihsan sahibi olduğunu tahayyül ediyorum. on dönüm arsa olup üstünde yonca bile bitmeyen insanlar gibi değil, bu arada kitap sayfalarına mandalina lekeleri bulaştıran mevsimler geliyor, üşütmeyin, dikkatli olun.

sevmediğim ;

esekherif, ağzınız, vücudunuzun ödeyemeyeceği çekler yazıyor beyefendi, evladı olmayana şükür sebebisiniz !

sevdiğim ;

kLaracığım !
Şüheda, her ne kadar bazı konularda farklı görüşlere sahip olsakta kendisini dürüst, ihsan sahibi olduğunu tahayyül ediyorum. on dönüm arsa olup üstünde yonca bile bitmeyen insanlar gibi değil, bu arada kitap sayfalarına mandalina lekeleri bulaştıran mevsimler geliyor, üşütmeyin, dikkatli olun.

sevmediğim ;

esekherif, ağzınız, vücudunuzun ödeyemeyeceği çekler yazıyor beyefendi, evladı olmayana şükür sebebisiniz !

O zaman ben de oralet içerim.

Sevdiğim, bebeğim Mara!
Sevmediğim Kemal Kılıçdaroğlu

Coolumsu döndüğünde "antipatik olduğum bir günden kareler lütfen yorum yapın" diyecek ve hepiniz yine kıskanacaksınız... Yakışıklılığı forum için bir tehdit tabii... :(
Ama jujumun üzülmesini de hiç istemem :(

La'edri sempatik iken Histanbul antipatik ama daha seksi.

Son düzenleme:
Forumumuz cok renkli simalarla dolu. Herkesin de farkli bir rengi var. Sempatik bulduklarim epey fazla aslinda hangi birini sayayim : )

Antipatiklik konusuna gelince olumsuz dusunmemek icin gayret sarfettigim insanlar var. Nedendir anlam veremiyorum ama oyle olmadiklari halde kendilerini oyle yansitmaya calistiklarini dusunuyorum. Kendime tanidigim yanilma payini goz onunde bulundurarak isim vermemeyi tercih ediyorum : )

Daha sert mesajlar atalım, antipati duyulan kişileri ifşa edelim.​

Antipati duyduğum yöneticiler: H E P S İ

bce.jpg

Geri