forumda sadece saklıaşkbahçeleri.com tarzında site konuları açmak için bulunan üyeler

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
tam olarak neden banlandılar keşke bilseydik :(

aslında billurlu bir protesto girişimi ama forumun esas amacının o olduğunu gözden kaçırmamak gerek.
banlanmak yerine konudan muaf tutulsalar daha makul olabilirdi.

Evet arkadaşlar uzun süredir bahsetmediğimi farkettim. İf forumsalı satın aldığı için artık siz de birer irccisiniz. Alışın bu konulara. Hatta forumun sunucusunda parti yapalım diyorum ben... kaynaşma partisi.

Çok dramatize etmeye gerek yok.Eskiden ben de dalga geçiyordum bu irc site konularında.Adamlar ısrarla biz hassasız bu konularda dediler çok da üstelemenin anlamı yok.
Tabi genel olarak irc ile ilgili fikrim aynı sadece adamlar konularımızda dşk geçmeyin diye ricada bulunuyor.Çok da fazla şey istemiyorlardır bence.

Yoksa @BuYuCu nün açtığı adult domain başlıklı konularda çok güzel muhabbetler dönerdi xd

Forumsal diye aratıp foruma giren tek ben olamam dimi..Alışmak sevmekten zor geliyor..

ah ah zamanında yönetime el koyuyorduk bir baktık arkamızda forumsalcılardan kimse yok.

Son düzenleme:
Ben de bi çözemedim dm atıolar su sunucuda mısın bu sunucuda mısın dye ? Düşünüyorum'ben neredeyim'.
Ya da su sunucuya gel falan .
Çok korkuyorum yazmayın öyle şeyler .O

Domainde Türkçe karakter saçmalığı dedirten başlık.

cansuaytan nickli bunlar için yetiştirilmiş salıverilmiştir

Evet arkadaşlar uzun süredir bahsetmediğimi farkettim. İf forumsalı satın aldığı için artık siz de birer irccisiniz. Alışın bu konulara. Hatta forumun sunucusunda parti yapalım diyorum ben... kaynaşma partisi.
Nerden nereye
Kimler kimlerle

Geri