Forumda örnek aldığınız kişi yada kişiler var mı?

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
HomMm yok şuanlık:) kimseyi kendime örnek almam genelde Arkadaş olarak:)

Yaşları ve kişilikleri ile olgun bulduklarım var.
Onlara da saygı duyuyorum.
Başta @Qasem üstadım geliyor.
@Nfu,@döngüsel,@VERA,@yolcu,@Deniz ,@Minel Aşk,@EkSen,@EzgiSu ,@Madelief, hanımefendi ve beyefendiliği ile beğendiklerim.@ecLipse kardeşim ise ilk tanıdığım haliyle beğendiklerimdendi.Öz muhabbeti olanlar tercihim.
Yaşı küçük ama yüreği büyük @Ev Kuşum ise tatlışım.
@Noah'ı güzel yorumları ile takdir ediyorum ve @Leyl'i o güzel duygusallığı ile.
Kısacası beğendiklerim içinde arsız ve boş konuşan kimse yok.Onlara şükranlar, iyi ki varlar.

@Nfu,@döngüsel,@VERA,@yolcu,@Deniz ,@Minel Aşk,@EkSen,@EzgiSu ,@Madelief, hanımefendi ve beyefendiliği ile beğendiklerim.@ecLipse kardeşim ise ilk tanıdığım haliyle beğendiklerimdendi.Öz muhabbeti olanlar tercihim.
İnan bana kardeşim benden senden çok şey öğreniyor ve çok saygı duyuyorum.

Var bi kişi. İsim vermeyim ayarı kaçmasın.

@Noah'ı güzel yorumları ile takdir ediyorum ve @Leyl'i o güzel duygusallığı ile.
Kısacası beğendiklerim içinde arsız ve boş konuşan kimse yok.Onlara şükranlar, iyi ki varlar.
Çavlan düşündüklerin için teşekkür ediyorum ,sabahın en güzel süpriziydi.Duygu ve düşüncelerimizin karşılıklı olduğundan eminim.Sevgilerimle...:çiçek:

Örnek almak değil de imrenmek takdir etmek diye düşünürsek eğer,her cümlesini özenle seçen,saygılı ve tutarlı davranışları olan,gözlemlediğim kadarıyla herkes tarafından da sevilen bir kişi dikkatimi çekti şimdiye kadar. Bella :)

Tutum ve duruşlarını beğendiğim kişiler var.

Örnek aldığım yok ama cok güzel ders aldiklarim var.

beğeniyorum ama örnek aldığım kimse yok.

Geri