Forumda ne gibi bir yenilik istersiniz?

Konu sahibi son olarak 3244 gün önce görüldü
yeni üyeler gelsin
akraba olduk da

Cok mu güzel şu renk.
Saçma sapan kimin ne olduğu belli değil.
Katılımcı üye özel üye olur görece daha az giren normal takılır işte. En son 2008de falan kalmıştı böyle şeyler.
Benim icin hava hos da..takma böyle seylere..önemli olan avramiz, işiğimiz.d

Benim icin hava hos da..takma böyle seylere..önemli olan avramiz, işiğimiz.d

Taktigimdan değil, saçma ve komplike.
İğrenç yani şu renk bildiğin giardiali dışkı rengi.
Parazitoloji anılarıma döndüm.
Emektar üyelerin kendi mesajlarını editleme özelliğini kapattılar. (Saksı emektari) ben de sık imla hatası yapıyorum diye sırf bu özellikten altın üye olarak kalayım dedim bunda da kapatmışlar. Saçma sapan çocukça işler. İyi frekansta olduğum bi illusion var zırt birt kadına mi yazıcam mesajımı editler misin diye.
Aynen hayatım avramiz yeter de anlayamiyolar.Girmeyiz biz de n'olcak yani? Seni özlediğimi bilmen için üye sözlüğünde şov yapmam gerekmez bence, muhteşem samimi diğer kullanıcı arkadaşlarımız gibi.

Taktigimdan değil, saçma ve komplike.
İğrenç yani şu renk bildiğin giardiali dışkı rengi.
Parazitoloji anılarıma döndüm.
Emektar üyelerin kendi mesajlarını editleme özelliğini kapattılar. (Saksı emektari) ben de sık imla hatası yapıyorum diye sırf bu özellikten altın üye olarak kalayım dedim bunda da kapatmışlar. Saçma sapan çocukça işler. İyi frekansta olduğum bi illusion var zırt birt kadına mi yazıcam mesajımı editler misin diye.
Aynen hayatım avramiz yeter de anlayamiyolar.Girmeyiz biz de n'olcak yani? Seni özlediğimi bilmen için üye sözlüğünde şov yapmam gerekmez bence, muhteşem samimi diğer kullanıcı arkadaşlarımız gibi.
Tersinden mi kalktin bugün yavrum?
Ama cok sekso oluyon böyle, ne yalan sölim simdi?

Biraz konu,birkaç konu,birçok konu.Kişilerle derdimiz yok,konularla var ağam.

kapatın gidelim yaa
yeter bu kadar

Geri