Kapişalimmi , kollar 40bir santim.
![]()
GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neo nun parmakları 41 cm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kapişalimmi , kollar 40bir santim.
![]()
Bu resim gecen seneden aslinda , uzun zamandir yogurmuyorum biliyormusun , kollardan eser yok artik sporuda biraktim xdGititm geldim hala çğköfte yoğuruyorsun Aziz [emoji14] Ama bak kollar güçlenmiş :p
Krdşm neden inanmiyorsun , bu daha pumpsuz hali ayibtir gunahdir.DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Neo nun parmakları 41 cm
Bu resim gecen seneden aslinda , uzun zamandir yogurmuyorum biliyormusun , kollardan eser yok artik sporuda biraktim xd
Bana akşortiz yazsana .dKrdşm neden inanmiyorsun , bu daha pumpsuz hali ayibtir gunahdir.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Neo nun parmakları 41 cm
Bu resim gecen seneden aslinda , uzun zamandir yogurmuyorum biliyormusun , kollardan eser yok artik sporuda biraktim xd
Bana akşortiz yazsana .dKrdşm neden inanmiyorsun , bu daha pumpsuz hali ayibtir gunahdir.
Yeni yer acti..gidebilirsinX cok çalışıyordu, çok yenilik getiriyordu
SöylersenYeni yer acti..gidebilirsin
Aaaaaa neresiYeni yer acti..gidebilirsin
sen otur kıçının üstüne bi……Aaaaaa neresi
UnuttumAaaaaa neresi
Niye?Üyelik tek, göz yormayan renk olsa.
Giardiali gaita renkli altın üyelik başta olmak üzere diğer renkler kaldirilsa
Benim aslında evlenmem lazım. Ondan böyle kıçım başım ayrı oynuyo.. yok mu şöyle eli kırbaçlı helal süd emmemiş bi kadın?sen otur kıçının üstüne bi……