Forumda ne gibi bir yenilik istersiniz?

Konu sahibi son olarak 3244 gün önce görüldü
Ne bileyim şöyle beni kırmızı filan yapsalar :D

azamet, heybet, ünvan, şan, şöhret, oscar ödülü almak için kırmızı halıda yürüyen milyarderler, hiç kimse sizin naifliğiniz ile boy ölçüşemez hanımefendi. ben sizi yürütmem bile, kollarıma alır taşırım hanımefendi.

Resim yuklerken galerimden yükleyebileyim isterim mesela...

azamet, heybet, ünvan, şan, şöhret, oscar ödülü almak için kırmızı halıda yürüyen milyarderler, hiç kimse sizin naifliğiniz ile boy ölçüşemez hanımefendi. ben sizi yürütmem bile, kollarıma alır taşırım hanımefendi.

Çok naziksiniz bayım, kendim yürümeyi tercih etmek isterim kimseye yük olmayı sevmem :p

Çok naziksiniz bayım, kendim yürümeyi tercih etmek isterim kimseye yük olmayı sevmem :p

tek derdim, tek yüküm siz olun hanımefendi. ben sizinle yağan yağmurda koşsak mı yoksa yürüsek mi daha az ıslanırız kaygısını düşünmeden ıslanma ihtimalini sevdim.
ben sizinle leblebi tozu yutup aynı şarkıyı söyleyebilme ihtimalini sevdim, ben sizinle karşılıklı çiğ köfteyi, çiğ çiğ yiyebilme ihtimalini sevdim.

tek derdim, tek yüküm siz olun hanımefendi. ben sizinle yağan yağmurda koşsak mı yoksa yürüsek mi daha az ıslanırız kaygısını düşünmeden ıslanma ihtimalini sevdim.
ben sizinle leblebi tozu yutup aynı şarkıyı söyleyebilme ihtimalini sevdim, ben sizinle karşılıklı çiğ köfteyi, çiğ çiğ yiyebilme ihtimalini sevdim.

Bende sizin bu 90lar ruh halinizi sevdim efenim :p

Bende sizin bu 90lar ruh halinizi sevdim efenim :p

keşke tekrar çocuk olsak hanımefendi, herkes cornetto yerken, ben sizinle mini milk yesem. beraber ağaca tırmansak ve hayata pencereden değil ağaç tepesinden baksak, yediğimiz çikolataları birbimizle paylaşsak, sen prenses olsan ben size aşık olan çöpçü olsam, kışın kar yağınca beraber leğenden kaysak, ilkbaharda çiçekler açınca ben bir tane koparım kulağınızın arkasına assam, sonbaharda uçurtmayı beraber uçursak, herşeye inanan bir kalp taşısak ama birbirimize hiç yalan söylemesek, hadi ip atlamaya da razıyım.
hiç büyümesek hep çocuk kalsak hanımefendi. ne kadar zor yeniden bir çocuk olmak, biz büyüdük ve kirlendi dünya sadece siz temiz kaldınız hanımefendi. o kadar laf ettim, artık bir dans edersiniz ?

sapları almayın
kızlara sorun istemiyorlarsa
ben de giderim

Herhangi bir konunun her sayfasinda konunun basligini görebilmek mutlu eder.
Bazen insan okuyunca basligi unutuyor.
Ok alzaymir falan bilioz da.Yine de güzel olurdu.

Sen malzemeyi getir ben hallederim.
Kapişalimmi , kollar 40bir santim.

9822cf309a97645d9f4dd6b0a35ccaa1.jpg

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Evet detayı de ben vereyim
Şimdi konuya girdiğimizde ilk sayfanın ilk postunda konu başlığı yazıyor ama diğer sayfalarda ilerlediğimizde konu başlığını göremiyoruz.
Başlığın her sayfada yazmasını istiyoruz

Biraz daha detay verirmisin.

Ya aslinda bu terimlerden de haberim yok.
Tarzanca anlatayim.
Mesela anasayfada konulari görüyoruz ve en son o konuya kimin yazdigini.
Herhangi bir konuya tikladiktan sonra,ilk sayfa aciliyor.
Ilk sayfada benim tema yesil meselen,konunun sorusu vs vs görünüyor.Yesil ve vertikal olan yukar bölümde.
Son sayfaya gidilince sayfanin konusu gözükmüo.

Bu problem FS de de vardi.
Bilmiom ya.Anlatabildim mi.

Sirius Allah razi olsun.
Allah sana akli kit cebi kabarik bir koca versin.

Sirius Süreyya dediginizi anladım yaptım. Yeni bir konu açıp mesaj yazdığınızda aktif olduğunu görüceksiniz geçmiş mesajlar için güncelleme yapıcam düzelir onlarda.

Bugunki mesajlara tikladigimiz zaman, konunun hangi kategoride bulundugu da yazilabilir mi?
Hem mobil hem de PC icin, irc formatinda bunlar gozukmuyor.

Ayrica, profil mesajlarinin saat kacta atildigini da goremiyorum. Bunu eklemek mumkun mu?

Geri