Hüma
Altın Üye
Bir hanımefendiğin pek fazla kibar olacağını düşünmüyorum. (: Zira ben kendim gözlemlerim ya da tanırım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir hanımefendiğin pek fazla kibar olacağını düşünmüyorum. (: Zira ben kendim gözlemlerim ya da tanırım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.
ben hangi kategoriye giriyorum lan?
hocam, benimle alakalı engin bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim… hanım kızlarımızın bilgilenmesi açısından…
Gözlemliyoruz… Telefonunuza sms atacağız raporu…Peki ya ben?
O hanım kızları bana yolla. Yazık olmasın…hocam, benimle alakalı engin bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim… hanım kızlarımızın bilgilenmesi açısından…
teşekkürler, saygılarımı sunarım.
iPhone’dan gönderildi
sen raporu yolla, ben sana liste olarak yollayacağım mailden..O hanım kızları bana yolla. Yazık olmasın…
Niye mail? Evli misin?sen raporu yolla, ben sana liste olarak yollayacağım mailden..
Senin medeni durum da borsa gibi. Güvenmiyorum söri kfjfjjfE tabii ki evliyim..
Ekli dosyayı görüntüle 102844
benim medeni durum kişiye göre değişiyor, böyle şeylere takılma lütfen kızarım.Senin medeni durum da borsa gibi. Güvenmiyorum söri kfjfjjf
Bekliyorum….Gözlemliyoruz… Telefonunuza sms atacağız raporu…