Forumda nazik, kibar beyefendilerin azalıp, kabalarının çoğalması

Konu sahibi son olarak 2430 gün önce görüldü
Yoo nazik beyefendiler hala burada bence. Siz kabalara denk gelmişsinizdir:)

aşırı kibar sevmiyom alerci yapıyö

Forum genelinde bazen kabalık yapıyorsunuz lakin ikili sohbetlerde oldukça beyefendisiniz. Bence beyefendi yönünüzü herkese göstermeyin zaten yani yaptığınız doğru=)

Adamın küfürlerine afferim demediğiniz kalmış .

Derdini anlatamayan insanların küfre sarılmaları ve kaba konuşmaları yüzünden, çünkü iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar. Düzgün Türkçe kullanmak hak getire, hele dinden girdin mi sonuçları komik oluyor. Tatlı su Müslümanı insanlar birden sövmeye başlıyor, tabi dini onu emrediyor. Birde bu tip insanlar bağnazdırlar tıpkı Türkiye gibi.

var üç beş tane efendi ama geneli küfürcü.
pislikler. :liv:
Bir de kadınlara karsı nazik olup erkeklere gürleyenleri var onları da hiç sevmiyorum ben fdskah

Kimi merhem sever kimisi fitil herkese kibar davranılmaz herkesin bir popisi var

Yapımız bu.
Ne yapalım, nazik görünenler gibi trolleyelim mi sizleri cancazım.
Var bazı robotlar, azına mıçsan teşekkür ediyorlar.
Alın onlar sizin olsun.
Kenarda durmaya razıyız, ihtiyacı olana kabayız.

AKP iktidarında nazik olanı gaskillerler gülüm

Hep Barış askerde diye bu yüzdenin düşüşü hep :p

Forumla alakalı değil ama geçen bir kadınla tanışmıştım. Eğitimli, hali vakti yerinde, biraz da güzelce bir kadın. Konuşmayı ilerlettikçe sanki bir başarıymış gibi "kadın olmak"tan gurur duyduğunu, "pozitif ayrımcılık" ile kendisine fazladan değer verildiğini ifade etmişti. Hakkıdır tabi. Ama asıl mücadeleyi erkekler veriyor. Kusura bakmayın.

Nezaketsizliğe/şiddete bulanmış bu toplumda herhangi bir savunma olanağı olmadan mücadele eden aslında bizleriz. Debelenen, kavga eden. Kadınlar birbirlerine ya da karşı cinse daha farklı şiddet yöntemleri uyguluyor. Ama yolda giderken yan baktın davasına bıçaklanma riskleri yok. Bu da onların kabuklarının sertleşmesini önlüyor sanırım.

Siz hala benimle tanışmadınız mı Oldstone ?

Şöyle ki; Erkekler artık kadınların ne istediğini öğrenmeye başlıyor :D

2822482_o474c.jpg

Geri