forumda nasıl sevgili edinilir

Konu sahibi son olarak 2314 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foruma kızgın deilim
sen benim sevgilim olsan (allah korusun [emoji12] ) biz günlük hayatımızı burda konuşsak ...mesela acele olan şeyleri bile telefona değil de buraya yazsak saçma olmaz mı olur ama gözüne sokmak istediğimiz biri varsa böyle davranmak zorundayız diye düşünüyorum kim o gözüne soktukları merak ediyorum [emoji38]

hmm şimdi taşlar yerine oturdu .p bende diorum neden bukadar şehvet yansıtıyorlar sanki şey gibi...

( etrafı süzdükten sonra sevgilisine bağırarak şöyle söyledi )

eveeeeet aşkım bizi kimse ayıramaaaaazz hepppp sonsuza kadar heeep sürekli birbirimiziniz (arada sağ sola bakıp mesajı almışmı etraftakiler bakışı)

gibi

Oggy @hatrımkalır haftasonu komple yapılan kiralamalarda indirim sağlıyorum , mart ayı için reservasyon alabilirim ancak en yakın ahdkdkkddk

bu isler planla oluryormu yani
hmmmmm

ayvansaray hoş geldin ya hu.İyi ki geldin.

Konuya dönelim,özel mesajım çalışıyor mu deneyin. :p
Tövbe tövbe :D
-şaka tabii.

Bi ton üye var yürüyün hem spor olur hemde birini denk getirirsiniz sonra imzanıza büyük puntolar ile sevgilim var yazın raad edin

Ona küçük beğeniler verin, yaptığınız yemeklerle baştan çıkarın. Çekingen bir arkadaşsanız "İçinizde bir şey kalmasın"a bol bol "Yalnızım, aşk arıyorum." tarzı depresif karmaşalarınızı aktarın. Çekingen değilseniz Grifikir'e katılıyorum rastgele yürüyün illaki biri denk gelir.

Hayırlı işler gençler. Boş durmayın istihbarat çalışsın, göreyim sizi

Ona küçük beğeniler verin, yaptığınız yemeklerle baştan çıkarın. Çekingen bir arkadaşsanız "İçinizde bir şey kalmasın"a bol bol "Yalnızım, aşk arıyorum." tarzı depresif karmaşalarınızı aktarın. Çekingen değilseniz Grifikir'e katılıyorum rastgele yürüyün illaki biri denk gelir.

Hayırlı işler gençler. Boş durmayın istihbarat çalışsın, göreyim sizi

Yaptığım yemekleri kimse beğenmiyor :(

Üç dört tane deneyen var olmayınca olmuyor bahsızlık işte kendilerine bol şans diliyorum ben ilk denememde aradığımı buldum

Eyvallah ;)

hayatimda hic balik tutmamistim yahu o gune kadar yallah dedim salladim oltayi baktim balik tutmus basini cekiyor.
Ha sevgili konusundaysa mevlam neylerse guzel eyler

Benim memleket coğrafi olarak çok boktan yerde. Bi İstanbul, Ankara,İzmir de olsam çok sevgili bulacam da olmuyo işte çok uzakta kalıyom . Uçak biletleri çok pahalı gidip gelemiyom :/

Her forumda aynı adamların olduğunu fark ettiğimden beri forumdan sevgili yapmıyorum arkadaşlar. Kjsksjdjd

Wcden ciktim elimi yikadim gul temali havluda elimi kurutup sana mesaj atiyorum simdi askisi :*

arkadaşlar belli bir ücret karşılığı forumdaki herhangi birini size yapabilirim. özele gelin detaylandıralım.

Nasip kısmet bu işler şkldhsj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri