forumda nasıl sevgili edinilir

Konu sahibi son olarak 2314 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda değil de, gezi parkı olaylarında Çarşı grubundan bi çok kişinin başı bağlamışn diye duydum, kaçırdık. bi isyan daha başlasa keşke

oo ne bursası ya ben erzuruma geldim okul basladı ben dondum asıl :D

Off tahmin edebiliyorum, geçen kış sarıkamışa giderken erzurumda bir gece kalmıştım, yok ya zor yani :'))) evden çıkılmaz. Bütğn kış orda mısın şimdi :')) ?

Off tahmin edebiliyorum, geçen kış sarıkamışa giderken erzurumda bir gece kalmıştım, yok ya zor yani :'))) evden çıkılmaz. Bütğn kış orda mısın şimdi :')) ?

burdayım valla istanbula gelirim belki hocayı ikna edersek :D proje için 1 hafta orda olabilirim :D ben cıkıyorum dısarı donsamda .D

yok la biz gayet doğal pozlar vercez öle artistik haberim yokmuş gibi çek pozları da şaapmıcaz hatta belki vesikalık atarız bilemedim şu an :honk:

burdayım valla istanbula gelirim belki hocayı ikna edersek :D proje için 1 hafta orda olabilirim :D ben cıkıyorum dısarı donsamda .D

Ya tamam bak mutlaka haber ver ama gelince :')) ben kaymaya gelşcem bu kış yine sarıkamışa, 2 gün de erzurumda kayarım, orda da şey yapsrız, bir kebap falan yeriz :D

Forumda sevgili olduktan sonra tarafların forum oyunlarına yazdıkları mesajlar. (Temsili)
Açlık dedikleri bu olsa gerek.

p9qVlz.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri