Marla
Elmas Üye
Doğru....itiraf edeyim Marla benim multi nickim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğru....itiraf edeyim Marla benim multi nickim
çok belli ediyorsunDoğru....
tamam bidaha olmaz....sen ne dersen oçok belli ediyorsun
hiçbir kadın ne dersen o demez bundan ele veriyon işte xkfjdjdjtamam bidaha olmaz....sen ne dersen o
![]()
hiçbir kadın ne dersen o demez bundan ele veriyon işte xkfjdjdj
olamaz mıSen kendi multinle mi kavga ediyosun anlamadim ki 😄
ne zaman beğenecen beni acaba...hiçbir kadın ne dersen o demez bundan ele veriyon işte xkfjdjdj
Su an benle de kavga ettigine gore ben de mi multin oluyorum 😄olamaz mı
est benim beğenip beğenmemem önemli değilne zaman beğenecen beni acaba...![]()
yok yemin tövbe ettim daha forumda asla ne hiçbir kadınla laf dalaşı ederim ne kavga ederim ne mesajını alıntılayıp allahın selamını veririm bugünden itibarenSu an benle de kavga ettigine gore ben de mi multin oluyorum 😄
öv işte arada böyle sjxn gözlerim yaşardı hayır ağlamıyorum gözüme biraz sen kaçtı xjsjnest benim beğenip beğenmemem önemli değil
sen doğru olduktan sonra salla gitsin ki bence doğrusun herkese göre xd
yok yemin tövbe ettim daha forumda asla ne hiçbir kadınla laf dalaşı ederim ne kavga ederim ne mesajını alıntılayıp allahın selamını veririm bugünden itibaren![]()
heya bir an bende inandım ama görüştük kendimden şüphem gitti.@OmerAti benim multimmiş. Görüşene kadar benim fakem olduğuna inanacaktım neredeyse.![]()

öv işte arada böyle sjxn gözlerim yaşardı hayır ağlamıyorum gözüme biraz sen kaçtı xjsjn
Noldu kim ne dedi gidip dövimmm onu xd
Minnoşsun çünkü...![]()
şiddete karşıyım ben![]()
Biz bu konuyu işleyeli çok oldu Anna Hanım…@Arkhe laedrinin multisi olabilir..