Tibet
Altın Üye
Bi ara ortalık multi kaynıyordu. Bi ara dediğimde çok eskiden yani. Şimdilerde yok gibi. Benim bile multi olarak takılmışlığım var. Belkide o üyeliğim hala duruyordur. Sene milattan önce bilmem kaç.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bildiğiniz bir şeyler var gibi sanki Katre hanım.. .pÖylemi dersin mödödö
Daha çok senin multin gibi duruyor xfcfDuhan slash’in multisi diye biliyorum
Çok tartıştık ama ilk defa bu kadar ağır hakaret ettin bana…Daha çok senin multin gibi duruyor xfcf
ayyy gtümÇok tartıştık ama ilk defa bu kadar ağır hakaret ettin bana…
B3N1M 3$1M B3NZ3R1M Y0q 4M4 B3NZ3M3Y3 Ç4L1Ş4N Ç0qDaha çok senin multin gibi duruyor xfcf
sevmiyoruz birbirimizi mecburiyetten ortak arkadaşlar var diye...Duhan da hakeret olarak algıladı kjkhk ne yaşıyorsunuz abi hani can ciğer kuzu sarmasıydız siz kjkhkhk
Böyle onurlu bir multiliği tayttan ötürü kaybetmiş olman çok üzücü @Leviathantayt giymem..
sen ne anlatıyon be abi gözünü sevim ablam he?Böyle onurlu bir multiliği tayttan ötürü kaybetmiş olman çok üzücü @Leviathan
Sen burda mısın halasen ne anlatıyon be abi gözünü sevim ablam he?
Skinny nedir nerden bilsin allahın köylüsü. Düne kadar şalvar giyiyordu…Böyle onurlu bir multiliği tayttan ötürü kaybetmiş olman çok üzücü @Leviathan