Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Keşke herkesten önce söyleseydin.. farkedilmeden kendime ceki düzen verirdim.coolumsu senin getir goturunu yapamaz ama andirmiyorda değilsin
ben bile şüphe ediyorum bazen
Sen ilk önce kim olduğunu söyletahminlerim var![]()
Keşke herkesten önce söyleseydin.. farkedilmeden kendime ceki düzen verirdim.
ne biçim tostsun.
arkamdan konuşmuşunMarifetli eller yarışmasında birden ortaya çıkan nickler kimlerin acaba
- hayırlı cumalar kodunu kullananları biliyoruz..
Başkaları tarafından tanınmamak ve sadece tostlarimiz tarafından taninmak için alnimiza hayırlı cumalar dövmesi yaptırdık. Bizim tek işimiz forum içi etkinliklerde tostlarimizi birinci yapmak
Sana söylemediler mi? Forumdaki bir uyenin yarışmalarda birinci gelmemesi için buradayız biz. Artık sende bizdensin. Sende bir tostsunbu tostlasmadan benim niye haberim yok.
yoksa ezanda kulağım eskortta gözüm mu yok
Sana söylemediler mi? Forumdaki bir uyenin yarışmalarda birinci gelmemesi için buradayız biz. Artık sende bizdensin. Sende bir tostsun
Agamemnon.....HatemForumda 27 tane sadece etkinlik dönemlerinde ortaya çıkardığım multim var. 10 tanesini bilene adminlik 20 tanesini bilene co adminlik veriyorum. Hepsini bileni X yapıyorum.
Bunun dışında "yaksamlar" kodu var bir de. O sizin kabileden mi bilmiyorum.arkamdan konuşmuşun
Ben bişey duymadım.@Anna Karenina söyledim sana..Anlık mı istiyorsun![]()
onu bilmiyorum o rakip ekiplerden olabilirBunun dışında "yaksamlar" kodu var bir de. O sizin kabileden mi bilmiyorum.
Hayırlı cumalar dilerim.