forumda mesaj atmak neye benziyor isteyen söylese

Konu sahibi son olarak 3714 gün önce görüldü
bence mesajına göre değişir fakat eğlenceli.dertleşme mesajları var.tanışma var...çeşitli.en çok öğretici olanlar güzel.cennet gibi diyorum.evet cennete benziyor.:uykucu:

burası tam bi cehennem aslında
kazanda kimler var kimler :d

Mesaj atmak değildir o mesaj olsa duramazsın ahahaha :) konu olmuş bu bildiğin :)

Polyanmacilik gordum sizde biraz :D
Evet eglenceli konular var

Limonata kafa buluyorsun bence :)

Biseye benzediği için değil aslikanlik aslında =)

Dertleşme ve tanışma konularından cennetin keşfedileceğini hayal edemezdim doğrusu.
Forumda mesaj atmak cennetse, ayın üyesi olmak nedir, karar veremedim :d

Fenaa hatunlar var, tez zamanda nasip olsunnnn !

ben sizlerle sohbet etmiş gibi hissediyorum.kafa bulmuyorum.içimi döküyorum.bu da bana cennet.siz de melek değilsiniz ama olsaydınız fena olmazdı belki de melek gibi insanlarsınızdır.hı.

Bence sen de tam bi meleksin. Çünkü eğer öyle olmasaydın parmaklarından bu kadar sefimli sözcükler dökülmezdi. O yüzden burası cennet ve sen de melek olabilirsin bence

insan sevgisi var bende engel olamıyorum.ancak kötü yönü ben de insanım.bencil oluyorum kendimi en çok seviyorum.bu da yanlış tabi.o yüzden yalnızım zaten herkesi sevip de en çok kendime sevgi ayırdım.kibirli de olmadım halbuki.fedakarlık yapsam o da boş olduğu da oldu.dünya işte aslında bazen cehennem gibi oluyor.ben de bu forumda huzur buldum sadece.

Seninle beraber multiler'e ana bacı sövelim mi ?
eşlik eder misin ?
Ya da neyse ayıp ve günah :/

Ban çok saçma. tüm banlıların banı açılmalı mesela

Ben de yeri geldi kendimi çılgınlar gibi sevdim. Ama ne oldu? Hak ettiğim değeri verdim mi kendime yoo. Sevince böyle oluyo işte bu devirde kendine bile güvenmeyeceksin. Sevince hemen dötüm kalkıyo bi havalara falan giriyorum. İyisi mi cehennemde de olsan sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse

Geri