-
-
-
-
-
kimler kimlerle küs dökülün bakim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canın sağ olsun.Var lefty
hadi barışalım
Kim o? Soyle topu tufegi alip gelelim reis.yok be niye küselim ama kırgın olduğum bi kişi var. küssem daha iyiydi.
belki de o çoktan kendini kesmiştir... adamsın bahti kardeşim, bi vukuat olursa hatay dürümlerle saldıralım alalalalalalalallll...Kim o? Soyle topu tufegi alip gelelim reis.
Kim onlar ;dYani benim birine kustugum pek gorulmemistir ama karsilikli muhatap olmadigimiz kisiler var. bence o kusluk olmuyor.
Ay söylerim de şimdi vikvik laf ederler. hiç kafam kaldırmaz.Kim onlar ;d
kanka yine Nakavt ettin yav efsosun harbiForumda yağlı ballı olup, canım gülüp aşkım deyip, sabah akşam beğeni, kalp verip sonrada forum ortamında yaşanan arkadaşlıkları küçümseyen şeyler yazanlara çok pis ayar oluyorum.
Ne kadar samimiyetsiz olduklarını gösteriyor, forumda kahvaltı yapacaz konusunda defalarca yazıp, sonra burası sanal aman ne arkadaşlığı vs vs.
Küsmek için biriyle etkileşim veya aksiyon yaşanmış olması lazım. Burada herhangi biriyle böyle bir duruma gelmedim.
Daha önceleri etkileşim kurduğum ama şimdilerde birbirimizden uzak duruyor olduğum kişiler var. Benim uzaklıklar kişisel değil genelde sosyolojik nedenler.