Forumda küçük şirin gruplar olması hakikati

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben Hem küçüğüm hem de şirin. Sadece grup değilim, o zaman bu konu tam beni anlatmıyor. Gideyim mademsi.

forumların yok olmasının sebebi bir gruplaşma iki adminlerin egosu üç adaletsizlik

Forumun ismi forumbahane iken cok tatlıs grupcuklar vardı .pp

Bunlar her konuya birlikte girip birlikte çıkıyorlar, kendi aralarında diger azaların anlamakta zorlandığı bir dil konuşuyorlar, tespit ettik, kısacası;

erdogan_yahu_bunlar_cok_zavalli_ya_h6711_9334d.jpg

Espirini anlayıp güzel paslaşanlar varsa, bu uyumu, bu ahengi yakalamak cok da kolay değildir. Hayır.. hayır. Bu onların suçu değil.

Forumsaldayken bir üye mastor ile benim aynı kişi olduğumu iddia ediyordu. O kadar emindi ki sinirlerimi zıplatıyordu. Bir türlü mastor olmadığıma ikna edemiyordum. Sonra “mastora küfür edersen o olmadığına inanırım.” Dedi. Bende etttim. Sonra banlandım. Çok sonra öğrendim ki o kişi mastorun multisiymiş. Ama konumuz bu değil. Konumuz gruplaşma

seyi anımsatıyorlar. ilkokul zamanlarında kol kola gezen üclü besli kızları fkjghkf

Her zaman oldu, olmaya da devam edecek. Mesela ben, juju, Enchanting, hahahah, Stockholm Sendromu ve Tupac bir grubuz. Birbirimiz için ban yer, ban atarız. Daha hiç ban atmadık gerçi, hep banlandık :(
Olay olduğunda Rıza baba ve ekibi gibiyizdir çünkü bu grupta ölmek de yaşamak da ban yemek de ses çıkarmak da bir ekip işi...
Umarım bir gün ban atarız :(

Şirin gruplar? Ahahahahahhahaha.

Toplumun olduğu her yerde gruplaşma vardır.

Gruplaşma her yerde karşımızda ne yazık ki.

Grup olayı keyifsiz birlikten güç almak yerine tek başına var olmak. Ben farklılıkları sevdiğim için belki..

Birbirine benzeyen yazıları okumak , şakşakcılık bana sıkıcı geliyor.
özledik özledik seni artist gelmecen mi gari:))))))))

Ben bana artniyetsiz yaklaşana 1907 adım atarım. Grup falan yok. Okuldayken de sevmezdim grup işlerini…

herkes her şey değişir
karma değişmez

Geri