Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda konuşmadığın bir üyenin profiline yanlışlıkla tıklamak
Sorun değil,sevmediğim birine ima ya da mesaj verici soğuk tutumlar sergilemem.Direkt muhattap olmam,ciddiye almam yani.Ciddiye alan kişi dert eder bunu genelde 'Pff tıklamışım, şimdi onu iplediğimi düşünecek .ss'
Hoşlanmadığı, konuşmadığı ya da takıntılı olduğu kişilerin kendi profiline girmesi sonucunu çok büyütüp, "baak beni takip ediyor" mantığında olanların, başkalarının profiline de yanlışlıkla(ya da isteyerek) girdiğinde haz etmedikleri durumdur.
Çok büyütmeyin bunları daha mühim konular var. :book:
Konuş veya konuşma sonuçta sanal tıklamışsın girmişsin çok da abartmamak lazım.
Başıma arada geliyor ama insanlık hali gelemez mi gelebiliirr takılmamak lazım.
Geri tuşunu aramak yerine kimmiş neciymiş incelerim konuşmadığım biriyse de ne otlar yemiş ona bakarım :honk: Sonra da kapat gitsin, bazen çok abartıyoruz çok. Milletce.
Tek bir kere basima geldi pis bir duygu da küs oldugun kisi ise ..Hos ben küs degilim ama çok kirici bir mesaj almistim hic unutmicam sayesinde
O yüzden cok Dikkat ediyorum kisa yol var kimsenin profilime girmemeye calisiyorum
Aslında bunu konu olmayacak basit bir hata olarak nitelendirebiliriz. Fakat karşı taraftan hayırdır niye baktın ne bakion gibi tepkilerde alabilme ihtimali söz konusu olabiliyor. Hatta bunu biraz daha evrenselleştirip dallandırıp budaklandırıp bu basit hatayı yada yanlışlığı sözde röntgencilik sanan ve daha daha abartan kişilerede tanıklık ettiğimi söyleyebilirim.