Forumda konu açan kişiyi ve açtığı konuyu beğenmediği halde yazmadan duramayan kişiler.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Forumda açılan başlıkları konuyu açandan münferit yorumluyorum. Kişisel algılayan varsa da keyfi bilir ne diyeyim. Eğer bir fikrim varsa ve canım isterse yorumlarım. Ancak buralarda aşığım yazılsa kadınlı erkekli üstüne alınabilecek kitle ne yazık ki hep var…

Aranıyordur,arayana vermek lazım;aradığı şeyi.

En sevdiğim konum.. kuduranları gördükçe mutlu oluyordum :)
Forumun bütün verilerini topladık.. konularımız orijinal ve forum dinamiklerine uygundur, teşekkürler çocuklar.

yalnız ben bu önermeye katılmıyorum. zira dediğin türlü gidersek bir çok konu havada yorumsuz kalır...(bilgilendirmedir)

yalnız ben bu önermeye katılmıyorum. zira dediğin türlü gidersek bir çok konu havada yorumsuz kalır...(bilgilendirmedir)
Oğlum sen benim eski konuların ilk sayfalarını oku, milletin nasıl kin kusup delirmiş olduğunu.
Başlık ve içerik üzerinden değil, konuyu açan kişiyle ilintili yorumlardan bahsediyorum..

Forumda açılan başlıkları konuyu açandan münferit yorumluyorum. Kişisel algılayan varsa da keyfi bilir ne diyeyim. Eğer bir fikrim varsa ve canım isterse yorumlarım. Ancak buralarda aşığım yazılsa kadınlı erkekli üstüne alınabilecek kitle ne yazık ki hep var…
Ne güzel yazmışım ya fjkls

Geri