Forumda konu açan kişiyi ve açtığı konuyu beğenmediği halde yazmadan duramayan kişiler.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
evet, sıkça yapıyorum.

Son düzenleme:
Konuyu açanı da konuyu da beğenmemek bir yorum getirmeye engel mi?
Hiç o şekilde düşünmemiştim ben.

Birine laf vurmuş ama konu açarak şimşekleri üzerine çekmiş Sjsssj
Sinsice laf vurma teknikleri ders 1 :d

@Klaus elma yanaklarini sikmak istemiyorum tosun pasa.

Yazar burda kendini ifade etmis. Kulaklari cinlasin biraz.

@döngüsel hanım sizi bu konuya alalım lütfen, bu konuda güzel güzel linç yapabilirsiniz.
Bu konu senin gibi değerli ve Raven diye her şeye atlayan birisi yüzünden açmıştım.

@döngüsel hanım sizi bu konuya alalım lütfen, bu konuda güzel güzel linç yapabilirsiniz.
Bu konu senin gibi değerli ve Raven diye her şeye atlayan birisi yüzünden açmıştım.
Bu forumda kendi mesajını beğen seçeneği niye yok? Kendime gülerken sana gülmeyi de ihmal etmedim.: ))))

(Run, zerre artniyetim yok. Umarım şakalarıma alınmıyorsundur.)
Raven candır, sahi nerde bu kız?

@döngüsel hanım tabii ki alınganlık yapmıyorum, öyle olmuş olsa etkileşim de bulunmam.
Aksine hoşuma gidiyor, ben herhangi bir durumdan olayı onaylanmayı beklemem. Konu başlıklarına takılıyorsun sen ama açtığım tüm konular forum içinde spontan gelişen olaylar sonrasında açılmış konular.
Niyet okuyucu değilim ama, iyi niyetli ve kötü niyetli kişileri ayırt ediyorum. Bahsi geçen kişiyi de tanımıyorum, nerede bilmiyorum :)
Ama her şeyi en iyi o biliyor ahah.

Son düzenleme:
Bir de ciddiye alanlar var. İsmi lazım değilgiller.

Allahım, yıllar sonra forumda laf soktum.: )))))))))

Genelde bir şey üretemeyen veya üretecek kapasitesi olmayan kişiler.
- Kıskanç olma ihtimalleri mevcut.
- Yada ; seviyorsan, aşıksan söyle denecek kişiler.

Şahsen sevmediğim ve beğenmiyor olduğum kişileri görmezden gelirim.
hahahahahahahahahahahajahkdşfjd

Ulan ne salak saçma laflar.
Ne demek beğenmedigi halde yorum yapmak.
E beğenmedim diyoruz işte. Nasıl anlatacaz bunu yorum yapmadan. Kuyruk mu sallayacaz

Konuyu eleştirebilir ancak konuyu unutup da üyeyi hedef almaya başladığı andan itibaren, konu da kişisel kavgaya dönüşmeye başlıyor.

yazmadan duramıyorsa bence konu sahibi ile atışmak istiyordur
konu başlığı daha önemlidir bence yorum atmak istiyorsan atarsın.

Yazmak ya da okumak istemediğim konu / kişi olursa "Yok Say" ile doğrudan engelliyorum. İnsanlara bu şekilde rahatsızlık verenler de ancak gizli hayranları olabilir.

Geri