Forumda konu açan kişiyi ve açtığı konuyu beğenmediği halde yazmadan duramayan kişiler.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Genelde bir şey üretemeyen veya üretecek kapasitesi olmayan kişiler.
- Kıskanç olma ihtimalleri mevcut.
- Yada ; seviyorsan, aşıksan söyle denecek kişiler.

Şahsen sevmediğim ve beğenmiyor olduğum kişileri görmezden gelirim.

senin üye sözlüğün neden yok? var da ben mi göremedim

Bense konuya ve içeriğe bakarım. Kimin açtığına değil...

Ay ne hemen gömüyorsun belki söylemezse çatlayacak kadar minnoş bir bünyesi vardır??? :ash:

forumda konu açanı ve açtığı konuyu beğenmediklerimizin konu açma özgürlüğü devam ettikçe üyelerinde konu açanı ve açtığı konuyu sevmediği halde o konulara yorum yapma özgürlüğü devam edecektir-tek nefeste okuyan rapçileri görelim görelim-, engellenemez, karışılamaz, karşı koyulamaz, tartışmaya kapalı.
bu arada kim kimi sevmiyor allah aşkına bir durun, haftasonu kaos tatili yok mu burada?

Saat 21 çift sıfır da eylem organize edelim. canım sıkkın zaten, "Baskı yapmayan yönetimi protesto"

Görmezden geldiği kişileri tespit edersek olay çözülecek.

forumda konu açanı ve açtığı konuyu beğenmediklerimizin konu açma özgürlüğü devam ettikçe üyelerinde konu açanı ve açtığı konuyu sevmediği halde o konulara yorum yapma özgürlüğü devam edecektir-tek nefeste okuyan rapçileri görelim görelim-, engellenemez, karışılamaz, karşı koyulamaz, tartışmaya kapalı.
bu arada kim kimi sevmiyor allah aşkına bir durun, haftasonu kaos tatili yok mu burada?

tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama hıdıdı hıdıdı.

bununla yarışır. asdfsdfdf

tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama hıdıdı hıdıdı.

bununla yarışır. asdfsdfdf
senden beğeni geldiğini görünce daha konuya girmeden bunu tekrarlıyordum dsshghgs, şaşırtmadın beybi <3
bihter kork benden.

Ban kokusu geliyor. Kokoreç'in o iğrenç kokusu kadar en az.

Isteyen istedigi yerde lafini sokmali, kime ne......

- Yorum yapmadan duramaz, herkesten çok yorum yaparlar.

Geri