ne
Elmas Üye
Ne var bi kere biz görsek ölür müsün yaniSüreyya'yı herkes merak eder ama sadece ArifÇ. sonuca ulaşır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne var bi kere biz görsek ölür müsün yaniSüreyya'yı herkes merak eder ama sadece ArifÇ. sonuca ulaşır.
Ne si saçma bak çok gıcıgıma gidiyorsun adam :dÇok saçma..
Forumdan birilerini merak etme saçma daha mantıklı şeylere kafanı yor : DNe si saçma bak çok gıcıgıma gidiyorsun adam :d
Adminliğinin tadını çıkar okay : /Ben artık Serçe^yi merak etmiyorum.
tamamen sana güvendim.Ben en çok Arifi merak ediyorum.
Neyine güveniyorda süreyya ve klara ya yürüyor anlamıyorum![]()
Kafam çok güzel sen kendi kafana bak drone ye beynini bağlamışsın uçuyor SjsjsjForumdan birilerini merak etme saçma daha mantıklı şeylere kafanı yor : D
Bana ne güveniyon ben kendime güvenmiyorum. Dakika da anlık 10 tane karar değiştiriyorum. Dün güzel dediğimi bugün çirkin buluyorumtamamen sana güvendim.![]()
ben ikisini hep güzel buluyorumBana ne güveniyon ben kendime güvenmiyorum. Dakika da anlık 10 tane karar değiştiriyorum. Dün güzel dediğimi bugün çirkin buluyorum![]()
Ben sadece klarayı güzel buluyorum ama yine olmuyor. Boşver bu kadın milletinden hayır yok grl gayseriye sana bi yağlama söyleyemben ikisini hep güzel buluyorum![]()
gelirim valla, yaz beniBen sadece klarayı güzel buluyorum ama yine olmuyor. Boşver bu kadın milletinden hayır yok grl gayseriye sana bi yağlama söyleyem
cumartesi damat adayını açıklıyoruz....
beni gördü yaa başı göğe erdi zaten kimseyi merak edemezsinKimseyi merak etmiyorum.
tamam esmer olsuncumartesi damat adayını açıklıyoruz....
Laf soktu serçecik asgsgdsKafam çok güzel sen kendi kafana bak drone ye beynini bağlamışsın uçuyor Sjsjsj