Forumda kimler özel üye olsun istersiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben zaten çok özelim. Bunu ayrıyetten belirtmeye gerek yok.

Yani özel üye olunca noluyor ? İyi ki özel üyeliğim var biliyorum kjkjkh
Bi kaç extra dışında bişey yok arkadaşlar özenmeyin olanda hayrını görsün

Swat kankim diger forumdan kankikunki dioduk birbirimize hatırladın mı? <3 aramızdan su sızmıyordu huehuueh

kanki dostum dediklerim arkamdan dolandıklarından beri, kimseye dememeye gayret gösteriyorum dostum dediklerim rank için küser oldu, arkadaşım diyip sohbet etmek istediklerim düşmanına ban atmadığım için kalleş oldum , şu forumda adil olayım herkes eğlensin diye uğraştım kendi benliğimden ödün vermiş oldum. Gayrı benden yana böyle ne dostum ne arkadaşım ne sırdaşım olsun beni bana bıraksın şu hayatta kendi kendime yoldaş olurum ben

kanki dostum dediklerim arkamdan dolandıklarından beri, kimseye dememeye gayret gösteriyorum dostum dediklerim rank için küser oldu, arkadaşım diyip sohbet etmek istediklerim düşmanına ban atmadığım için kalleş oldum , şu forumda adil olayım herkes eğlensin diye uğraştım kendi benliğimden ödün vermiş oldum. Gayrı benden yana böyle ne dostum ne arkadaşım ne sırdaşım olsun beni bana bıraksın şu hayat kendi kendime yoldaş olurum ben
Kral takılıyordum ya, diger forumda mesela özel üyeydim kendi istegimle o rank'ı aldırdım,
pek umrumda değiL o rank açıkcası haklılık payın var ama senide anlıyorum

Bence bu kadar özel üyeliğe takılmamak gerekiyor çünkü bir avantajı yok .Ama bu kadar şu an ki yönetime özel üyelik konusunda sitem etmekle bazı arkadaşlarımız haklı ancak mevcut yönetimde bizzat gördüğüm kadarıyla 4 kişiye özel üyelik verilmiş ama nedense bu üyeliklerin 3 tanesi yönetim içerisinde bir kişiye yakinliklari ile biliniyor iste arkadaslarin sitem etmis oldugu konu bu gecen @HosgeldinHarunAbi bir postunda acikladi
Bu kişilerin foruma katkısimi var yoksa kişiye özel uygulamami var diye yoksa şahsen benim acımdan bu tarz ranklarin hicbir önemi yok ama yönetim içerisinde bazı kişilere yakın olan kişilerin özel üye olması belli kişiler için sorun oluyor buda görülmek üzere kutuplaşma ve ayrışmaya yol açıyor .
Konu başlığı hangi özel üyenin foruma daha çok katkısı var şeklinde değiştirildiğini farzedelim ben her şekil @glu derim gerek yorum gerek bilgi kültür bakımından
Kısaca bütün özel üyelikler bizim dönemimizde verildi ama hakedene mesela bakınız marifetli eller yarışmasının isimlendirmesi sebebiyle @Sade ye verildi bu sadece bir ornek ama şu anki durumda 4 kişi içerisinde bence W ablamız için hakkaniyetli karar diğer kişiler için açıklamamı yapmıştım.
Forumun kutuplaşma ve ayrışmaya yol açmaması için bence forum içindeki kutuplaşmayı değilde yönetim içerisindeki kişi yada kişilerin tarafsızlığını sorgulamak gerekir ( Bu tarafsizlik konusunda swat i ayrı tutarım her daim )

• Beğen
Tepkiler: glu
Eskiden ne guzel bari Elmas uyeydik
Onunda icine sictilar. Neredeyse 10 sene olacak ne ne UYE.

AMAN ....

Tabi bir avantaji vs liginden degil
Bana gore boyle seyler SANA VERILEN DEGERDIR. SEVGIDIR.

Bune lan sanki 2 gun once uye oldukda UYE

yozgatlı yengem ele geçirmiş forumu sanki. o da böyle milattan önce olan şeyleri ısıtıp ısıtıp aileyi karıştırmaya çalışıyor. gerçi o direkt isimlere saldırıp çekiliyordu, o noktada biraz ey ima edenlere dönük burası ama aşılır ve de yengemle irtibatta olan her kimse itiraf etsin, biz kendisiyle konuşmuyoruz da… neyse günaydın. ha bu arada konu neydi, kimler özel üye olsun… ben bilmem yönetim bilir.
IMG_0867.jpeg

Ben biara ozel uye olmustum. Hala oyle miyim acaba? Geri alinmis da olabilir. Post atip bakayim neymisim. Daha bir seyini de gormedik. Insan bi 200-300 bi sey verir. Napayim ben bana faydasi olmayan ozelligi.

Aa valla hala oyleymisim.

Sen olamıcaksınnnn zuhaaaaa xdxd zorlamaaaaxdxd

Kökten kaldırdılar ya özel üyeliği. Neden isim yazıyorsunuz…

Geri