Forumda kimle sabahlara kadar konuşmak isterdin?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben normal şartlarda şimanski bile olsa sabaha kadar ayık kalamam. Uyurum hemen…

Herkes kendi arkadaş grubuyla bunu yapıyor zaten. Konuya ilk girerken tedirginlik yaşadım bir.. başlığın başını okuyunca, neyse sonu sohbet çıktı.

Kimse kusura bakmasin kimse icin uykusuz kalamam.

eskiden olsa sabahladığımız insanlar oluyordu ama artık..hiç kimse… sabahlayamam zaten uyurum ben.

Eskiden sahura kadar radyo olurdu, forum oyunları olurdu.. Ah ah gençlik yıllarımız..

forumda kimseyle konusmuyom dolayisiyla sabaha kadar konusmak isteyebilecegim biri yok

Eskiden sahura kadar radyo olurdu, forum oyunları olurdu.. Ah ah gençlik yıllarımız..
yaşlandık….

sahur deyince aklıma telegram grubu geldi dfjl. oyun oynayanları arar oyunlarını bozardık.. biz de kurt oyununu çok oynardık.. hilo uçak oyununa birde şarkı ekler paylaşırdı….raijin e sen hep kurtsun derdim en masum o çıkardı…kurt olduğunu hatırlamıyorum…rasko hepimize ben sendenim der kendini kurtarırdı… çok eğlenirdik….

Son düzenleme:
yaşlandık….

sahur deyince aklıma telegram grubu geldi dfjl. oyun oynayanları arar oyunlarını bozardık.. biz de kurt oyununu çok oynardık.. hilo uçak oyununa birde şarkı ekler paylaşırdı….raijin e sen hep kurtsun derdim en masum o çıkardı…kurt olduğunu hatırlamıyorum…rasko hepimize ben sendenim der kendini kurtarırdı… çok eğlenirdik….
Ben hiç o kadar derinlere inmedim.. Yalnız bu forumdan mükemmel "amoung us" oyunları çıkar.

sabaha kadar mı
benimle mi
insana bi gülme geliyor

yazsam ters yapacak yazmasam gönül razı Diil sad

Ben gece uykumdan feragat edemem. Ediyorsam sizi çok seviyorumdur, kör kütük aşığımdır. fjdjjfjdj

Amman sabahlar olmasın!

Kimseyle...
Hiçbirinizi çekemem.

Geri