Oyun Forumda Kiminle Kahvaltı Yapmak İstersin?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
Ben de cok üzgünüm:lls: şunları sen bana etmiş olsaydin daha seninle konusmazdim küserdim cunku gururlu bir insanim senin gibi degilim ki ben sjhkhfs:sırıt:

Saçmaliyorum suan lütfen bi gelir misin şuraya:sırıt:

5zdxt3.jpg

Bu emojiyi whatsappa ekletir misin? Çünkü sen yetkilisin, seni dinlerler

:sırıt: livmi babanın ozel emojisi bu kendisi tasarlamiş
sen ondan izin almadan wp'ye ekletsen sonra livmi bunu farketse sana dava acsa sen o davayi kaybetsen 2.658.000.000 para cezasi alsan livmi babanin hayati kurtulur. peki ya sen?akıbetini düsunelim mi beraber bence dusunmeyelim ya oyle iste :liv:

:sırıt: livmi babanın ozel emojisi bu kendisi tasarlamiş
sen ondan izin almadan wp'ye ekletsen sonra livmi bunu farketse sana dava acsa sen o davayi kaybetsen 2.658.000.000 para cezasi alsan livmi babanin hayati kurtulur. peki ya sen?akıbetini düsunelim mi beraber bence dusunmeyelim ya oyle iste :liv:

Ben livmi diye birini tanımıyorum. Ayrıca yarın sabah ilk işim patent başvurusu yapmak olacak. Patentini ilk ben alırsam ikimilyaraltıyüzellisekizmilyonu ben alırım

Ben livmi diye birini tanımıyorum. Ayrıca yarın sabah ilk işim patent başvurusu yapmak olacak. Patentini ilk ben alırsam ikimilyaraltıyüzellisekizmilyonu ben alırım

Sen şimdi leavemealone tanimiyor musun?skjh
ben işimi saglama alirim parayida paşa paşa ben yerim mi diyorsun evet aynen boyle diyorsun
ama ben bunu livmiye soylerim cunku susmak bana bisey kazandirmaz yari yariya bölüşürsek dilimi yutarim:D

Sirius ne diyecektin :liv:

Sen şimdi leavemealone tanimiyor musun?skjh
ben işimi saglama alirim parayida paşa paşa ben yerim mi diyorsun evet aynen boyle diyorsun
ama ben bunu livmiye soylerim cunku susmak bana bisey kazandirmaz yari yariya bölüşürsek dilimi yutarim:D

Sirius ne diyecektin :liv:

Bana birmilyarüççüzyirmidokuzmilyon yeter zaten. Ama sana yeter mi bilmiyorum. Arabanın mazotuna yetebileceğini sanmıyorum

Bana birmilyarüççüzyirmidokuzmilyon yeter zaten. Ama sana yeter mi bilmiyorum. Arabanın mazotuna yetebileceğini sanmıyorum

O araba yok artik cok masrafliydi Annemle Babamın arasini acti ya kadin ben dugunlerden dugune kuafore gidiyorum senin bu arabanin hafta da bir bakimi var diye ciddi ciddi kiskanclik yapiyordu ya bence anamin gözü deydi adam gununu gormedi
bir gun eve söve söve girdi ertesi gun de satışa koydu. insan izlerken hayret ediyor ya.

O parayi bankaya yatiririm faizini yerim gunaha girerim sonra ölerem cehenneme giderim faiz yuzunden dusunebiliyor müsün bosver bunlari sen dusunme biliyoruz ne olacagini. skjhs

Pif ne cok konustum:liv:

Menemen yaparsan olabilir Larien. Ne istiyorsun sen benden de bakim bi de de de. De doktor dee.:f

Morsalkım sonunda beni de kahvaltıya davet ettin :hıı: Menemeni yapıyorum sen şey yap ımm pişi :sırıt:
Salkımcık özlettin kendini ya bayağı gözüm arıyor seni

kızlar birbiriyle yapıyor
geriye saplar kalıyor

Geri