nedebenmecnun
Gümüş Üye
Ben de cok üzgünüm:lls: şunları sen bana etmiş olsaydin daha seninle konusmazdim küserdim cunku gururlu bir insanim senin gibi degilim ki ben sjhkhfs:sırıt:
Saçmaliyorum suan lütfen bi gelir misin şuraya:sırıt:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de cok üzgünüm:lls: şunları sen bana etmiş olsaydin daha seninle konusmazdim küserdim cunku gururlu bir insanim senin gibi degilim ki ben sjhkhfs:sırıt:
Saçmaliyorum suan lütfen bi gelir misin şuraya:sırıt:
skjhs cidden yazdin he mi?
alla alla ya :sırıt: ne yazdin orda tercüme eder misin
Bu emojiyi whatsappa ekletir misin? Çünkü sen yetkilisin, seni dinlerler

:sırıt: livmi babanın ozel emojisi bu kendisi tasarlamiş
sen ondan izin almadan wp'ye ekletsen sonra livmi bunu farketse sana dava acsa sen o davayi kaybetsen 2.658.000.000 para cezasi alsan livmi babanin hayati kurtulur. peki ya sen?akıbetini düsunelim mi beraber bence dusunmeyelim ya oyle iste![]()
Ben livmi diye birini tanımıyorum. Ayrıca yarın sabah ilk işim patent başvurusu yapmak olacak. Patentini ilk ben alırsam ikimilyaraltıyüzellisekizmilyonu ben alırım

Sen şimdi leavemealone tanimiyor musun?skjh
ben işimi saglama alirim parayida paşa paşa ben yerim mi diyorsun evet aynen boyle diyorsun
ama ben bunu livmiye soylerim cunku susmak bana bisey kazandirmaz yari yariya bölüşürsek dilimi yutarim
Sirius ne diyecektin![]()
Bana birmilyarüççüzyirmidokuzmilyon yeter zaten. Ama sana yeter mi bilmiyorum. Arabanın mazotuna yetebileceğini sanmıyorum

Bir sofrayı seninle ve seni sevenle bölüşmekten zevk duyarım. Teşekkür ederim dostum.