Forumda kiminle barışma yaşamak isterdiniz?

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Barışma yaşamak istediğim kmse yok çünkü küs olduğum kimse yok.
Tavır sahibi olduğum bir kaç kişi var onlarda böyle iyi :o

Kimse benimle barışmıyor :(

Önceden Konuşupta, Şuan Konuşmadığım Hiçkimse İle Barışmak,
Barışmakta Demeyelim de, Tekrardan Sohbet Etmek İstemem..
Mazeret Belirtenler Dışında..
O Mazeret de Beni Tatmin Ederse Tabii..

Eklemeler, Sonrasında Bişey Yokken Silmeler Felan..
Aptalca, Ergen İşi Bunlar..

ciddi ciddi küsüyor musunuz burda birilerine yahu :P
küsme yaş sınırını geçtim barışma da söz konusu olmaz

Bir kiz vardi ismi lazim degil tatile giderken pm kutumu kapadim diye kusmustu bana :D Gelir elimi ayagimi operse barisim :T:

Bir kiz vardi ismi lazim degil tatile giderken pm kutumu kapadim diye kusmustu bana :D
yok daha neler :P
kıza dedin mi tatile giderken kutumu kapatıyorum diye
bile bile mi küstü yani ?
yoksa kutunun kapalı olduğunu bilmeden mesajının gittiğini sanıyordu da cevap vermediğini sanıp mı küstü
valla bu kadar basit bir sebepten küstüyse ya sorunlu ya da seni çok seven biri olmalı : )

yok daha neler :P
kıza dedin mi tatile giderken kutumu kapatıyorum diye
bile bile mi küstü yani ?
yoksa kutunun kapalı olduğunu bilmeden mesajının gittiğini sanıyordu da cevap vermediğini sanıp mı küstü
valla bu kadar basit bir sebepten küstüyse ya sorunlu ya da seni çok seven biri olmalı : )

Ben tatile giderken millete hesap vermek zorunda miyim ? Bu onu engelledigimi dusunmus. Oysa kac kez izah ettim ama anlayis kitsa benim sucum ne ? :şirine:

Ben tatile giderken millete hesap vermek zorunda miyim ? Bu onu engelledigimi dusunmus. Oysa kac kez izah ettim ama anlayis kitsa benim sucum ne ? :şirine:
hahah
ilginçmiş valla
ama olur öyle yanlış anlamalar ve genelde sevgiden olma ihtimali yüksektir
forumda değil ama normal hayatta bir arkadaşım da bana yolda arkamdan seslenmiş ben duymadığım halde duymuşum da duymazdan gelmişim diye küsmüştü :D
sevgiden bunlar hep işte :P

hahah
ilginçmiş valla
ama olur öyle yanlış anlamalar ve genelde sevgiden olma ihtimali yüksektir
forumda değil ama normal hayatta bir arkadaşım da bana yolda arkamdan seslenmiş ben duymadığım halde duymuşum da duymazdan gelmişim diye küsmüştü :D
sevgiden bunlar hep işte :P

Beni boyle sevmesinler onlardan rica ediyorum :oy:dozunu kacirmasinlar sonra ayarini tutturamiyorlar nefrete donuyor olay :D

Kim küsmüş ki ? Cocuk musunuz yahu .d

Küs olduğum kimse yok konuşmadığım varsa da haketmiştir:) İyi böyle

Geri