Forumda kimin aurası seni senden alıyor?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cahide Sonku için " ayakkabısından şarap içilecek kadın" denmişti. Diğeri de kendisi.
Kendisini görünce "Galadriel görmüş hobbit" gibi sakinleşiyorum ve kontrolüne giriyorum.
Bugün onu anlatacak söz " ah bir yanımca salınır serv-i hıramanım yok "
Daha fazlası benim "tremololarımda" :))
Bugün onu anlatacak beste

Kim mi bu kişi @yeLda

herkes @yeLda demiş, ne oluyor ayın üyesini mi seçiyoruz? vaktinde kendisine güzelsin, hoşsun, şöylesin, böylesin dediğimde 'benimle alay etme' diye terslemişti bu arada....

bu arada @Aze 'nin güzelliği beni benden alıp uzak diyarlara götürüyor... mesela erzincanın çorak taşlık kayalık köylerine...

herkes @yeLda demiş, ne oluyor ayın üyesini mi seçiyoruz? vaktinde kendisine güzelsin, hoşsun, şöylesin, böylesin dediğimde 'benimle alay etme' diye terslemişti bu arada....

bu arada @Aze 'nin güzelliği beni benden alıp uzak diyarlara götürüyor... mesela erzincanın çorak taşlık kayalık köylerine...
Yemyeşil bizim koyumuz ne diyorsun ya

Auradan çok anlamam ben. Verdiği izlenimi kafası normal gelen aklı başında bulduğum bu anlamda güven veren bir kaç kişi var yok değil. @Lefty mesela, @Plesk , @crimethink o çocuk da aklı başında, @Süreyya akıllı delilerden, @Aze çok doğal mesela , @Nilda evlendi olgunluk geldi üstüne,@Sanem ona ne dese doğruluk payı vardır derim gibi gibi.... daha vardır da gelmiyor aklıma. Bu isimle bir tık daha güvenirlik veriyor.

laedri.
bak bu çocuk güzel çocuk.
son storysine ağzım acik ayran budalası gibi bakakaldim.
canım

aura nickli biri yokmuydu forumda noldu acaba ona

hala aurasına kapıldıgım hatun yorum yazmamış bu konuya yok artık yaa ..sss

Hissizim ben, hissedemiyorum.

Geri