Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yanlış anladım demek..arada uğruyoruz işte
ben ona değil ya seni forumda gördüğüme şaşırdım, en son ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum zira.
Sessiz sakin takılıyordun beni görene kadar kendini zorlamadın inşallah bencede şimdi banlanırız yönetim taviz vermiyor..hadi görüşürüz gördüğüme de ayrıca sevindim mutlu kal^^
ben de, seni gördüm diye yıllar sonra post attım o derece, neyse şimdi goy goya düşmeyeyim daha fazla banlamasınlar.
Sessiz sakin takılıyordun beni görene kadar kendini zorlamadın inşallah bencede şimdi banlanırız yönetim taviz vermiyor..hadi görüşürüz gördüğüme de ayrıca sevindim mutlu kal^^
ciks pm devri kapanmıştır açılmamak üzere evli barklı sayılırım bende^^ buradan konuşuruz
vallahi bende çok mutlu oldum adını gördüğüme tekrar iki çift laf etmiş olabilmek değerli, bi arada o dm i açta konuşuruz allahsızlık yapma, banlamayın ayıptır![]()
ciks pm devri kapanmıştır açılmamak üzere evli barklı sayılırım bende^^ buradan konuşuruz