Forumda kaç akrabanız var?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Hımmmm olabilir :) Durumları biliyorsun :)

İdeali, hedefleri olan insanları hep birileri yıpratmaya çalışır. Öğrenciyken moralini bozmaya, seni üzmeye çalışırlar iş hayatında sabrını sınar ayağını kaydırmaya can atarlar ama hep olur olacaktır yani engel olamazsın onlara etkilenmemeye çalışacaksın. Bunun en güzel yolu, bu insan benim için ne ifade ediyor, hayatımda ne kadar önemi var deyip bunun muhakemesi yaptıktan sonra hayatında bir yeri yoksa kulaklarını tıkamak. Onlar boş boş konuşsun , seni etkilemediğini o da anladıkça seninle uğraşmayı keser zaten.

Değmeyen insanlar yükü büyük sözlerden anlamaz , sen ne diye kendini üzüyorsun , kıskansın bırak , keyfini çıkar. Meyve veren ağaç taşlanır akıllı Almisu :)

İdeali, hedefleri olan insanları hep birileri yıpratmaya çalışır. Öğrenciyken moralini bozmaya, seni üzmeye çalışırlar iş hayatında sabrını sınar ayağını kaydırmaya can atarlar ama hep olur olacaktır yani engel olamazsın onlara etkilenmemeye çalışacaksın. Bunun en güzel yolu, bu insan benim için ne ifade ediyor, hayatımda ne kadar önemi var deyip bunun muhakemesi yaptıktan sonra hayatında bir yeri yoksa kulaklarını tıkamak. Onlar boş boş konuşsun , seni etkilemediğini o da anladıkça seninle uğraşmayı keser zaten.

Değmeyen insanlar yükü büyük sözlerden anlamaz , sen ne diye kendini üzüyorsun , kıskansın bırak , keyfini çıkar. Meyve veren ağaç taşlanır akıllı Almisu :)
Aman tanrım galiba rekor kırdın şu an :) Forumdaki en uzun yazın olabilir :)
Çok haklısın ama ben bazılarının hayatımda yeri olduğunu düşünürken olmaması gerektiğinin farkına varıyorum. Bu da hayal kırıklığı yaratıyor. Geçen yıl sorunsuz geçindiğim insanlar bu yıl bana cephe aldı ben de üzüldüm biraz :) amaaaan deyip geçiyorum şu an :) desteğin için teşekkür ederim :hppy: akıllı Almisu sevgiler diler :kaç:

halamın teyzemin kızları felan var emmioğullarım var onlar kendilerini biliyor asdjk

Potansiyel akrabalar sayılır mı ? Mesela Gri hnm :bsk:

Bildiğim yok belki de vardır ben bilmiyorumdur

bacım kardeşim muhabbetleri
bana göre değil

Umarim yoktur.
Yeri gelmişken akrabalarimin hemen hemen hepsinden nefret ettigimi soylemek isterim :D

Ben de umarim yoktur demeye geldim, varsa tekrar da gelmem devosa :p

Geri