Forumda ikili tartışmalarda yöneticilerin tavrı

Konu sahibi son olarak 193 gün önce görüldü
Henüz denk gelemediğim tavır.
İkili bir tartışma esnasında gösterecekleri tavır ile taraflarını bile belli ediyor olabilirler benden söylemesi. :D
Bakınız: Aman dikkat.

Yanlı olunmamalı tabi ama, haklılık kavramı her insanın farklı bundan kaynaklanıyor.

Bir haksızlık varsa sevdikleri dahi olsa esneklik gösterilmemeli.
Etik kural, işleyiş ne ise o uygulanmalı. Yönetici olmak sorumluluk gerektirir, bu da prensip sahibi olmayı.
Azami derecede özen gösterilen yerin refahı bol olur.

Alınacak olan aksiyonu diğer kullanıcılar da görecektir. Mantıken bir muhakeme yapacaklardır kafalarında. Alınan kararı sorgulayacaklardır, "Ne kadar adaletsiz bir yönetim yeaaağğ" diyen de olacaktır, helal olsun hakkaniyetli bir müdahalede bulunmuş diyen de olacaktır. Konuyu nitelikli şekilde değerlendirip, sorunu çözüme yönelik müdahale etmekte fayda vardır her daim. Adil davranarak işlem yapacak kişi ikili arasında bir tarafın tanıdık olmasının alacağı kararı değiştirmemesi gerekir.

• Beğen
Tepkiler: X
Yaşamda maalesef her insan taraftır, bunun yöneticilikle alakası yok. Herkesi memnun edemezsin, mümkün değil. Kişinin gönlü, aklı ve fikri bir yana kayar en profesyonel insanların bile.

Son düzenleme:
Tum samimiyetimle birsey soylemek istiyorum. Zamaninda yonettigimiz platformlarda 70-80 sayfa gunluk tartismalar giderdi, cogu zaman 3-5 mesaj anca silerdik.

Tartisma adabini bilen kisi sayisi jenerasyon degistikce azaliyor. Hakaret etmeden kendini ifade edebilmek donanimli insan isidir.

Kufur hakaret acizlik gostergesidir, sahsi fikrim.

Aslında bırakılmalı ve tartışanlar bıkana kadar birbirini yemeli. Tabii küfür edilmediği sürece :)

Yönetime tavsiyem böyle durumlarda polemiği başlatanın sataşanın laf sokanın ilk kim olduğuna bakmaları olacaktır. Etkiye tepki yasasına göre biri birine bulaşırsa diğeri de karşılık verir. Dolayısıyla her zaman ilk taşı atanın eline vurmayı düstur edinin.

Forumsal ile kıyaslarsak daha tutucu, taraflı ve bağnaz bir tavır var.. Müdaheleci yaklaşımlar benimseniyor.

Ben sevmiyorum.

Biz başa geldiğimizde çok farklı bir tavr takınacağız.

Huzur olduğunda, kaosun yerinde yeller estiğinde ve herkes saygı çerçevesinde, ayrımcılık yapmadan tartıştığında,

tumblr_o8hgzpyfpb1toqeyzo1_500.gif

Hop hop hop hemşehrim, nayn! nayn! Böyle efendilik olmaz, derhal çirkinleş ve insanlıktan çık!

diyeceğiz.​

vatikan'ın skolastizm dönemi fetvalarına göre banlıyoruz.

Akıllıca edilmiş bir küfür acizliğin göstergesi değil, yaratıcılığın göstergesidir. Anlamayana, anlatmaya çalıştığınızı fark ettiğinizde artık uğraşmak istemez sadece içinizde ki öfkeyi bir şekilde dışarıya vurmak istersiniz işte o zaman bazılarımız küfür etme yolunu seçerler ben onlardan birisiyim. Eğer günün birinde bir insan en fazla ne kadar yaratıcı küfür edebilir ki? diye merak ederseniz discord sunucumuza gelip beni ruslarla oyun oynarken dinleyebilirsiniz.

Bunu daha önce de yazmıştım, tekrar yazayım;

[ARGO]Can Yücel;

"bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz; ulan bu kadar or**pu çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?”[/ARGO]

Yöneticiler hakkında şuan konuşmakta erken olur sanırım.

Geri