Forumda hoşlandığın kişinin Reel'de sevgili yaptığını öğrenmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hayat çok acımasız be kardo #SAD

Intihar etmek haramdı, bizde yüzümüzü astık :(

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeşim, ayrılmasını bekleyin ya ne olacak. Şimdilerde ilişkiler kısa sürüyor.
Yeni taktikler düşünün ayrılana kadar :)

Hoş geldin Knk naber iyisin inşallah : D

Bir de Instagram Reels var. Daha hiç bakmadım.
Tabi bu konumuz değil, maksat konuya alakasız da olsa katkıda bulunmak.dddd

Nasıl öyle bir şey yapabilir o terbiyesiz? Sen gel forumda takıl, burada takıldığın için platonik aşklarından kavrulan gençleri gör, git reelde sevgili yap. Olacak iş değil.

Foruma sevgili bulmaya geliyoruz, millet sokaktan sevgili buluyor. Bunca açılan konularda boşuna mı yaptık o kadar analizi..

İsabet olmuş çünkü kadınlar açısından uzaktan ilişki yürümez, yakınlık şart.

Geçmiş olsun kardeşim, ayrılmasını bekleyin ya ne olacak. Şimdilerde ilişkiler kısa sürüyor.
Yeni taktikler düşünün ayrılana kadar :)
Eyw bro, bekliyecez artık 'Bi umuttur yaşamak xd
Hoş geldin Knk naber iyisin inşallah : D
hb knk,,,Bu konuyu açtığıma göre pekde iyi sayılmam be k3k3* SAD
Nasıl öyle bir şey yapabilir o terbiyesiz? Sen gel forumda takıl, burada takıldığın için platonik aşklarından kavrulan gençleri gör, git reelde sevgili yap. Olacak iş değil.
Olacak iş değil gerçekten kendisini esefle kınım kınım kınıyorum *YİNEBANAHARAMGECELER
Bir @Klaus görüyorum sanki ?
heeey selamlar merwe Eyisindir umarım herşey yolundadır.
Reelden sevgili yapanlar banlansın bence.
Bencede, anlığa falan sevgilisiyle foto moto atar neme lazım bende kalp var,:(
dayanamamkii..çok ACI gerçekten

bir şey olmaz, bu forumdakiler iki tarafı da idare edebilecek güçtedirler gücenmeden devam edin... sevgilisi varsa bir gün ayrılacaktır ama hiçbir şey değilseniz hiç ayrılmazsınız..... imza melo.

Bir gün Melo sevgili yapacak ve benim dünyalar başıma yıkılacak....

Yıkılırım, kahrolurum, toparlanamam. :(
Forum bağlama büyüsü yaparım olmazsa, önce foruma sonra bana bağlı kalmalı foruma bağlı olmayan bir erkekle asla asla asla!

Yanimdaki insana kolay kolay guvenmiyorum ben. Uzaktan zor. Zaten cokca supheci bir insanim. Uzun soluklu olmasi icin supheli bir tavri olmamasi gerek. Uzerim.

sjfhksdk

yerinizde saymazsazsanız olur o iş ben inanıyom

Geri