forumda hiç yönetici olmamış üyeler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Pozisyonlara göre şöyle yazmak isterim

Lenamoje - insanların enerjilerini dengeleyen ve insan enerjisinden sorumlu yönetici ranki alabilir

Döngüsel - disiplin nedir külyutmaz nasıl olunur dik başlı insan eğitimi rankı alabilir

Marla - içki nedir ? Rakı nasıl içilir ve kimle içilir? Moralin bozuk olunca hangi içki hangi mezeyle içilir? İçkiden sorumlu yönetici ranki harika olur

Özlem - yemek nedir nasıl yapılır? Görsel şölen nedir akşam menüden sorumlu şef rankı

Karma - sevişmek nedir sevişmenin anatomisi ve derinlemesine analizleri sunan ve halki aydinlatan karsevişsel ranki gelebilir.

Ben ciddiyim 🤷

ne: yani serçe.insanları sürekli tersleyen meraba diyene bile kafa göz dalacak bir yönetici lazımsa bu serçenin işi tam olarak xd

Pozisyonlara göre şöyle yazmak isterim

Lenamoje - insanların enerjilerini dengeleyen ve insan enerjisinden sorumlu yönetici ranki alabilir

Döngüsel - disiplin nedir külyutmaz nasıl olunur dik başlı insan eğitimi rankı alabilir

Marla - içki nedir ? Rakı nasıl içilir ve kimle içilir? Moralin bozuk olunca hangi içki hangi mezeyle içilir? İçkiden sorumlu yönetici ranki harika olur

Özlem - yemek nedir nasıl yapılır? Görsel şölen nedir akşam menüden sorumlu şef rankı

Karma - sevişmek nedir sevişmenin anatomisi ve derinlemesine analizleri sunan ve halki aydinlatan karsevişsel ranki gelebilir.

Ben ciddiyim 🤷
Karma'da koptum adafsgsgfsdada

• Kahkaha
Tepkiler: ne
canım ben hiç almayım....dertlenip içerlerse verem olurlar küfür ederler sonra sjxnj keyiflenmek için içerlerse güzel tavsiyelerde bulunurum :D

Hahhaa Karma ya 🤭
Adaletli olacagini sanmam sadece guzel kızlara yonecilik yapar diye düşünüyorum 😄

• Kahkaha
Yöneticilik için gereken en ölümcül özellik, yönlendirebilme yeteneği. Yönlendiremezsen seni yönlendirirler.

Arkadaşlar oylama yapılmıyor, öyle bir talep de yok.

• Ablan Star
Hiç olmamak en güzeli. Stresli, sıkıntılı işler.

Ee kimler var aday

kendi tercihiymiş de yeni fark ediyo sanki .d sen EXİT yap lane, boşver yöneticiliği

bu arada ne hakkındaki yoneticilik yapar iddiamı geri alıyorum. sabah kahvesini yarim saat geç içse sg diye söverek adam banlar forumdan. o iptal.

• Kahkaha
Daha yonetici olmadan ustume oynamaya basladilar 😄
İlk seni banliycam söz .p

• Kahkaha
saat geç oldu, belki uyumustur, görmez, yazmaz umuduyla yazdim. bi tık ötesi benden önce cevap yazmakti yani. şaaaaak diye yapistirdi.

Geri