Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soru CForumda Hiç Küfür Etmek İsteyipte Edemediğiniz Oldu mu?
Normalde de küfür eden birisi değilim, her türlü olaya soğuk kalınlıkta yaklaşmayı öğretiyor zaman: ) forumda sadece paylaşım yapıp değerli paylaşımlarınızı okuyorum, hoşuma giden paylaşımlarda tebessüm ediyor nahoş bi söz görürsem de görmezden gelebiliyorum, kısacası küfür etmem burda...
Hayır. Bu forumda olmadı, başka forumlarda gündem haberlerine sinirlerimin bozulduğu anlar olmuştu.. Her gün bir şiddet, her gün mantıksız şeyler okuyoruz. O kadar kanıksamışız ki bu durumu, küfür bile hislerimi tarif etmiyor. Değişmeyecek şeyler için ağız bozmaya gerek duymuyorum.
bazen bazi postalarda gerilimeler görüyorum komik gercekten. Düşünsene "rumuz" lar kavga ediyor. ya arkadas X e bassan, yada mobilde sekme kapatsan mevzu kapaniyor bu kadar basit.
Tabi saygili bir tartisma ile kavgayi, barbarligi da ayirmak gerek....