Forumda Herhangi biriyle yüz yüze sohbet etmek için oturabilseydiniz, kim olurdu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya benim dedikodumu benle bile yapabilirsiniz arkadaşlar.. ayrıca sandığınız gibi dedikoduluk bir hayatım yok…. çıldırtmak mı istiyorsun beni? benim dedikodu malzemesi olacak bir hayatım yok! :d@Melis ile görüşüp duhanın dedikodusunu yapalım skljlsk
ay ne zaman…@Melis ile görüşüp duhanın dedikodusunu yapalım skljlsk
Ben şu işleri halledim de ksksks hem dişçiyi de isteriz bana skljskay ne zaman…
tamam bekliyorum….Ben şu işleri halledim de ksksks hem dişçiyi de isteriz bana skljsk
hala aynı fikirde misin kenks
o değilde kızı küstürdünüz he avatarınıda silmiş gitmiş sanırım SADhala aynı fikirde misin kenks
Kim onlarVar bir iki kişi
Söylemen kıskançlıktan çatlayanlar var. Onlar bilir kendilerini. Git yat artık sabah işin yokmu? Ben şu an gece mesaisindeyim. Bugün biraz sakin geçiyor.Kim onlar
Yok canım resmi tatilSöylemen kıskançlıktan çatlayanlar var. Onlar bilir kendilerini. Git yat artık sabah işin yokmu? Ben şu an gece mesaisindeyim. Bugün biraz sakin geçiyor.
Dün de bize tatildi, dini tatil.Yok canım resmi tatil
Ne kadar da romantik sözler aman AllahımDiz dize olsaydı ilgilendiğim biri vardı ama, yüz yüzeyse kalsın.