Forumda herhangi bir yarışmada ödül aldınız mı?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü

Forumda herhangi bir yarışmada ödül aldınız mı?

• Evet, aldım.

Kullanılan: 4 50.0%
  • Hayır, almadım.

Kullanılan: 1 12.5%
  • Hiç katılmadım

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Almadım. Bir yarışma yapan da yok…
Yönetim istifa….. kfjfj

engin futbol bilgimle futbol tahmin yarışmasını, kahvehane kültürümle de okey turnuvasını kazanmışlığım var. her yarışmaya katılmıyorum ki diğer arkadaşların şansı olsun.

Son düzenleme:
Tavla turnuvasında 100 kontör kazanmışlığım var benimde….

marifetli eller şampiyonu olarak 50 tl kazanmıştım shsjjs. şu an 50 tl’ye sakız olmamasına üzülüyor olabilirsiniz ama o zaman yarışmayı kazanmak için söylediğim “cami yaptırcam” vaadime yetiyordu 50 tl… çok uzak bi tarih değil he, 3 yıl önce falan 50 tl diye bir ödül varmış. yanlış hatırlamıyorsam tabii…
edit: doğruymuş… ama 4 yıl önceymiş pardon.
IMG_1270.jpeg

Son düzenleme:
Galiba eskiden yılbaşı hediyesi bir şeyi vardı xe çıkmıştım hediye çeki olarak soylemisti bir siteden sec begen al diye sonra almamıştım kaldı öyle başka da bi şey hediye çekiliş vs olmadı kazanmadım... Ben de ona çıkmıştım galiba ben de mi almamıştım neydi orayı hatırlamıyorum...

ayy tam marifetli ellerde 1. olacaktım birisi cikolatalı pastasiyla geldi karıştırdı ortalığı son gün
şarkı yarışmasında 1. olacaktım kavga çıktı iptal oldu .p
güzeldi ama yaa o vakitler

yarışmaların adil olacağını düşünmüyorum artık burada zaten, uğraşmaya değmez
eskiden daha keyifliydi buralarda böyle şeyler

Son düzenleme:
X zamanında kazandığım hiçbir yarışmanın ödülünü alamadım:D
Swat'ın bu konuda hakkını yiyemem ama kazanana ertesi gün hediyelerini verdi.
İki tane kitap alacağım var, gelmedi ama.. bu konuda senin de hakkını yiyemem, zamanında kazandığım kitabı iki gün içinde bana ulaştırdın.

İki tane kitap alacağım var, gelmedi ama.. bu konuda senin de hakkını yiyemem, zamanında kazandığım kitabı iki gün içinde bana ulaştırdın.
Bu şey meselesi neydi ya tablo öyle bi şey vardı ama aklımda tam yok sen mi hediye etmiştin hediye mi almıştın neydi

Geri